Vesku aloitti oman keskusteluohjelman – vieraina Tami, Toni Nieminen…

Elävä legenda Vesa-Matti Loiri on startannut netissä uuden keskusteluohjelmansa. Siinä keskitytään ihmisiin urheilusankarien ja viihdetähtien takana.

Sarjan nimi on Pelimies Vesku, ja haastateltavina nähdään muun muassa Atik Ismail, Toni Nieminen, Tami Tamminen, Amin Asikainen ja Pikku G.

Esimerkiksi Juhani Tamminen puhuu Loirille suoraan, miksi seurajoukkuevalmennus ei enää kiinnosta häntä.

– Sulla on vedettävänä 330 harjoitusta, ja kausi on pitkä kuin nälkävuosi. 70 peliä ja sitten vielä ne tärkeät pelit. Niin lähteä siihen kelkkaan… Suoraan sanoen pitäisi olla helvetin kova raha pöydässä, Tamminen kertoo.

– Ja kun kiekko on vielä sellainen peli, että puolet matseista on vielä vieraissa. Jos miettii vaikka aikaani Kärppien valmentajana. Hyppäät sinne bussin perälle, ajetaan monta tuntia Lappeenrantaan, ja hävitään jatkoajalla. Sitten tullaan yöllä takaisin, olet kuuden aikaan aamusta perillä Raksilassa, jossa herättelet ne jätkät, että: ”Hei kymmeneltä otetaan taas joku jäätreeni.” Se alkaa olla näillä maileilla jo liikaa, 70-vuotias Tamminen summaa.

Oman osansa jaksoissa saa myös Loirin ja vieraan yhteiset muistelot. Tammisen kanssa Loiri muistelee etenkin miesten yhteisiä hyväntekeväisyysotteluita.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Amin Asikainen, Atik Ismail, Juhani Tamminen, Pikku G, Tami Tamminen, Toni Nieminen, Vesa Matti Loiri, Vesku Loiri

Kommentit

Oma kommentti