Vesku Loiri: Ulosotossa yksi euro!

Vesa-Matti LoiriMoniosaaja Vesa-Matti Loiri on saanut maksettua ulosottovelkansa lähes tyystin. Hymyn haltuunsa saaman ulosottoraportin mukaan Loirilla on viimeisen kahden vuoden ajalta listassa kolme merkintää. Vouti on joutunut perimään häneltä lakisääteisiä tapaturmavakuutusmaksuja 221 euroa, 5683 euroa jälkiveroja sekä 26 euron edestä sairaalamaksuja. Kaikki on nyt saatu nollattua paitsi verot.

Niitä Loirilla on edelleen pystyssä huikeat 1,51 euroa. Ulosottomies on kuitenkin armeliaasti kuitannut saatavat ”maksettuun tilaan”, joten käytännössä tuota euron ulosottovelkaa ei Loirilta peritä.

63-vuotias Loiri muutti huhtikuun alussa Espoon Sepänkylässä aivan Kauniaisten rajan tuntumassa sijaitsevaan valkoiseen, parikerroksiseen omakotitaloon. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla, metsän keskellä. Naapureita ei ole mailla eikä halmeilla ja talolle vie vain pieni metsätie.

Kuvassa Loiri Uuno Turhapurona.

Teksti: Hymy
Avainsanat: ulosotto, Vesa Matti Loiri, Vesku Loiri, vouti

Kommentit

Moi Vesku, toivottavasti luet myös minun juttuni. En valehtele yhtään, mutta tämä on tosi. Mun ukko, tai siis se jonka kanssa menin kihloihin kymmenen vuotta sitten, lupaisi mennä naimisiin. Siinä turhapurossa näen oman elämäni,mutta odotin kahdeksan vuotta sitä miestä, enkä ole vieläkään naimisissa. Joululahjojen joukossa oli sinun Kasari, joka on likuttanut sydäntäni. Jos saan kertoa, mikä on ollut minun pahin moka, niin lue se. Oke, menin töihin trampotille, yleensä kävelin ratapihaa pitkin mutta kun kalliot räjäytettiin ja Hallihalimon paikka tehtiin, oli pakko mennä jalkaisin vaikka joskus lumisateessa ja polvias myöten lumes.Ukko niistää, muttei se puhu. Kiitos näistä hienoista lauluista jotka olet valinut. Se juttu on se, että kadun aina sitä mitä en tehnyt: kävelin töihin ja UUNO juoksi ohitseni harkimon hallin parkkipaikalla. Tytöt ei uskoneet sitä mutta minä olin varma asiasta. Olen sitä asiaa miettinyt ja itkenyt ainakin kymmenen vuotta; ettei minulla ollut rohkeutta tulla kättelemään tai pyytämään nimikirjoitusta. Voi hyvin. Teidän, liisa.

no voi hel… vesa matti loiri on aika ruma kyllä hehee

Oma kommentti