Vieläkö muistat Juha Ahlgrenin? Eipä uskoisi, täytti 50v, ja rinnalla 28 vuotta nuorempi tyttöystävä!

Juha Ahlgren oli vuonna 1991 puolet nuorempi, 25-vuotias, kun hänet valittiin Mr. Finlandiksi. Mies täytti viime kuussa 50 vuotta, mutta uskoisitko?

No, kukapa uskoisi. Juha näyttää aivan samalta kuin puoli vuosisataa sitten. Kauneusleikkauksia ei ole tarvittu, sillä utelias ja nuorekas mieli sekä kiinnostus monenlaisiin asioihin elämässä ja kulttuurissa ovat pitäneet nuorena.

-Olen itsekin ihmetellyt kuinka aika rientää. On ollut niin paljon mielenkiintoista tekemistä, että ei ole ollut aikaa vanheta.  Iän karttuminen merkitsee minulle lähinnä uutta kynttilää synttärikakussa, Juha naurahtaa.

Hän toteaa ylpeänä isänä saaneensa kahdelta lapseltaan upean synttärikakun tänäkin vuonna.

Juha muistetaan komeuskisoista, mutta hänellä on takanaan myös levytyksiä ja teatteriuraa. Viime aikoina mies on asunut synnyinseuduillaan Porissa, josta hän osti lapsuudenkotinsa.

Multitalentti porilainen opiskeli aikoinaan humanististen tieteiden kandidaatiksi Turun yliopistossa, mutta on keskittynyt sittemmin kirjallisiin töihin, kuten tekemään esimerkiksi satukirjallisuutta. Juha on myös kuvittaja. Niin ikään hän on luonut sarjakuvahahmot Pärekori ja Tuohivirsu, jotka ovat nähneet päivänvalon useampien lehtien sivuilla.

Yksityiselämäkin on kunnossa. Juhan rinnalla on viime aikoina nähty nuori nainen. Suhdeasioista kysyttäessä Juha paljastaa, että hän ja salaperäinen blondikaunotar ovat pitäneet yhtä puolitoista vuotta.

Ikäeroa on 28 vuotta. Juhan rakas on siis 22-vuotias.

-Ikäerosta huolimatta olemme viihtyneet erittäin hyvin yhdessä ja nauttineet toisistamme ja yhteisistä tekemisistämme ja harrastuksistamme, Juha sanoo onnellisena.

Teksti:JT Tuomela
Kuvat:Juhan albumikuva
Avainsanat: ikä, syntymäpäivä, Juha Ahlgren

Kommentit

Oma kommentti