Vieläkö rakastat Hennaa, Tauski?

Tauski Peltonen, Henna TuominenHymyn huhtikuun numerossa Tauski Peltonen tilittää suhdettaan vaimoonsa Henna Peltoseen, joka on hakenut avioeroa ja odottaa Tauskin lasta.

Koetko Hennan olevan vielä elämäsi rakkaus?

-Nyt tuli vaikea kysymys, Tauski sanoo jutussa ja on pitkään hiljaa.

-En minä osaa sanoa tuohon mitään. Niin kaunis kuin alkumme Hennan kanssa oli, ei maailma ollut tarkoittanut meitä toisilleen. Nyt jatkamme elämäämme omilla teillämme tästä eteenpäin.

Hymyn jutussa selviää myös Tauskin ja Hennan tulevan pienokaisen sukupuoli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

”Hyi, en haluaisi näyttää Henna the horseface:ltä koskaan!” Niinpä!!:D Kuka voi olla kateellinen hevoselle?? Ei hyvää päivää. Kauniille naisille oikeasti kyllä usein olenkin kateellinen.

Perus kateelliset tavisnaiset arvostelee! Näin Hennan ravintolassa ja täytyy sanoa että erottui siitä muusta massasta heti, oli todella kaunis näky!

”Hennassa on munaa!!!
Naiset ottakaa mallia tästä neidosta joka tietää miltä naisen pitää näyttää ja osaa laittaa kateellisille luun kurkkuun!”
Siis täytyykö naisen hampaiden näyttää tolta ja tissien olevan silikonia? No, makunsa kullakin.

Hyi, en haluaisi näyttää Henna the horseface:ltä koskaan!

Hennassa on munaa!!!
Naiset ottakaa mallia tästä neidosta joka tietää miltä naisen pitää näyttää ja osaa laittaa kateellisille luun kurkkuun!

Joo tyylikäs ja raha-asiansa täysin sotkenut nainen…Heh..! Haasteita joka suunnalta ja laskut rästissä ja palkat maksamatta tanssiryhmälleen..Ja niin sitä vaan matkustellaan.. kenen rahoilla kysynpä vain.

Hennalla on elämä vasta edessä, tauski menee nuoruuden hölmöyden piikkiin. Hennasta on kuoriutunut todella tyylikäs aikuinen nainen kun nuoruusvuodet jää taakse. WAU!

Minkä pellen tauski on itsestään tehnyt! Siinä oikea miehen työ ensin vannoa ikuista rakkauttaan hennaan ja laittaa raskaaksi ja sitten taas perhe vaihtoon!

Harvoin näkee naisia jotka huolehtivat itsestään vielä lasten saannin jälkeen. Moni suomalainen nainen voisi ottaa Hennasta mallia!

Tästä suhteesta saadaan varmasti kuulla hamaan tulevaisuuteen asti, ainakin synnytykseen asti, niin ja sitten vielä dna-testit. Mitähän kuuluisuuksia nää kaksi tahvoa luulevat olevansa?

Just, siinä sais kaksi yksinäistä toisensa ja muistella menneitä 😉 = taunon kanssa ei vielä kerinny kokeenkaan paljoa muisteltavaa.

Musta olis siistiä, jos Henna Hevonen tajuaisi yllättäen vielä rakastavansa Keskisen Vessulia ja kohta jo häitä tanssittaisiin.

No nytpä pistivät taukille vaikean kysymyksen !!! Äijä ei osannut vastata rakastaako alle vuoden yhdessä olleena vaimokettaan..

No niin täällä on taas apukoululaiset & elämänsä hukanneet kommenoimassa! Teitä pitäs vetää tonnin nipulla korville että saisitte edes jotain mielenkiintoista menetettyyn elämäänne!

no älä sä siitä murehdi. koita vaan saada omat sossurahas riittämään.

”mihinkäs muuhun sitä tuhlaisi rahaa KUIN ITSEENSÄ !!! Näin puhuu KOHTA kahden kakaran äiti”

Niin? Lapsiin menvä raha ei ole tuhlausta. Capeesh?

heppa-naama taitaa olla nykyään vähän epäsuosiossa monenkin asianmyötä. Ei oo kauheesti imarreltu.

Olispa karsee ku jokainen oma hajonnu suhde purtais julkisuudessa haha.

Tämä Tauno on urpojen kuningas ja hänestä kuullaan vielä. Ennustan, että ottaa rinnalleen seuraavaksi jonkun todella nuoren bimbon.

..niin KAUNIS alku,kun hennankanssa oli, EI TAIDA TARKOITTAA KUITENKAAN hennaa kauniiksi!!! hennasta tuskin saa kukaan mies itselleen kunnon vaimoa- sehän Livin ohjelmassa sanoi, että mihinkäs muuhun sitä tuhlaisi rahaa KUIN ITSEENSÄ !!! Näin puhuu KOHTA kahden kakaran”äiti”.

Kukapa olisikaan uskonut noitten kahden pahvipään ”rakkauteen”- kumpikin halusi vaan ”urilleen” vähän lisää huomiota. hennatuominen(koistinen)peltonen tuskin on kenenkään unelma nainen ikenineen ja ”ajatuksineen” ?!

Oma kommentti