Vieraile Big Brotherin takapihalla ilmasta käsin!

makuuhuoneKuten myös aikaisempina tuotantokausina niin myös tänä vuonna monet uteliaat BB-fanit ovat tehneet ristiretken Big Brother -talon maisemiin. Vaikka alue onkin aidattu, pääsee metsäpolkuja rämpimällä lähelle BB-talon ulkopihaa, josta voi hyvänä päivänä kuulla BB-talon asukkien ääniä ja jopa tunnistettavasti! Mikäs tämän mukavampaa täysiveriselle BB-fanille!

BB-talo sijaitsee Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Ruukintie 11. Aidatulla alueella kohoaa entinen Koffin massiivinen ja harmaa betonihalli. Sen sisälle on rakennettu BB:n tuotantotilat sekä myös Big Brother -talo. Talon ulkopiha erottuu ilmakuvasta, sillä ulos on tehty näyttävät aitaukset eristämään asukkaat ulkomaailmasta.

Näin voit käydä kurkkaamassa ilmakuvista, missä BB-talo sijaitsee. Huomaa, ettei kuva ole ajanmukainen, vaan vanha. Siinä ei esimerkiksi näy BB:n uutta, erillistä toimintapihaa.

Näin katsot BB-taloa ilmasta käsin:

1. Mene sivuille www.eniro.fi
2. Valitse yläriviltä kartat ja reitit
3. Kirjoita oikealle hakukenttään hakusananksi Ruukintie 11 Espoo ja klikkaa hae
4. Valitse sitten kartan oikeasta yläkulmasta (ilmakuvat/kartat) ilmakuvat-kohta
5. Näet keskellä punaisen merkkiviirin, jossa on musta täplä. Lähde kuljettamaan hiiren vasen näppäin alaspainettuna karttaa vasemmalle alaviistoon, jolloin näkymä siirtyy oikealle yläviistoon
6. Törmäät isoon halliin, joka on BB-talo. Näet talon päässä BB-talon ulkopihan sinertävän aitauksen. Kuljettamalla hieman vielä, näet koko talon. Voit lähentää ja loitontaa kuvaa vasemmalla hiiren näppäimellä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, Big Brother

Kommentit

Mikähän vitjake siinä on ettei ihmiset osaa lukea. Yläpuolinen viestikin on aivan turha. Tekstissähän sanotaan selvästi, että:

Huomaa, ettei kuva ole ajanmukainen, vaan vanha. Siinä ei esimerkiksi näy BB:n uutta, erillistä toimintapihaa.

Onko tuo viime vuoden BB-takapiha? Äkkiseltään ei vaikuta yhtään tämän vuoden versiolle, vaikken minään truuu-bb-hardcore-fani olekaan. Tuossa ei näy käsittääkseni sitä erillistä tehtäväaluetta, eikä saunaa ja muutenkin on erinäköinen ehkä?

Kiitti Hymy. Hauskalta näytti. Pitääpä ens pyhänä tehdä perheen kanssa sieniretki maastoon täältä Hämeenlinnasta 🙂

Oma kommentti