Vihdoin koko totuus missi-Elinan lapsikohusta!

Elina NurmiElina Nurmi, vuoden 2005 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa, on rämpinyt viime viikot melkoisessa kohussa. Ensin tulivat erouutiset. Sitten kerrottiin Elinan jättäneen lapsensa, yksivuotiaan Fanny-tyttären, miehelleen.

7 päivää -lehti kertoi Elinan masennuksesta ja itsetuhoisista ajatuksista. Nyt Elina tilittää yksinoikeudella Hymylle lapsikohunsa KAIKKI taustat!

Miksi Elina jätti lapsensa isälleen? Hylkäsikö hän Fannyn? Onko hän toipunut jo masennuksesta ja ottaako hän lapsen takaisin? Miten Elina suhtautuu siihen, että Fanny saisi uuden äitipuolen? Oliko päätös lapsen jättämisestä vaikea? Miten Elina käyttäytyi Fannya kohtaan ennen hänen jättämistään isälle? Miten usein hän tapaa Fannya nyt? Ikävöikö hän lasta? Puhuvatko he puhelimessa? Mitä hän ajattelee siitä, että häntä syytetään lapsensa hylkääväksi bileäidiksi?Aikooko hän ryhtyä bilettämään Turun yössä?

Kaikkiin näihin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen lukemalla kohujutun helmikuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Miss Suomi, Elina Nurmi

Kommentit

Antakaa nyt toisen olla. Ihan varmasti on rankkaa ilman ihmisten arvosteluja. kukaan ei voi toisen asioita alkaa ulkopuolisena arvostelemaan kun ei itse tilanteesta sen enempää tiedä.

Pitää myös muistaa sananvapaus. Ihmisillä on oikeus kertoa mielipiteensä, ei tokikaan loukaten.

Pienen lapsen hylkääminen on järkyttävää, mutta jos mielenterveys horjuu äidillä, on sillon paras antaa isän hoitaa lasta. Sitten kun äiti pääsee takaisin tasapainoon, niin sitten on parempi miettiä mikä on lapsen hyvä.

Oma alkoholistytär on jo juonut 2 kohdussa olevaa lastaan hengiltä, ja se tuntuu järkyttävältä. Tässä Elinan tapauksessa onneksi lapsi sai syntyä terveenä, ja äitikin alkaa tasapainottua. Älkää ihan heti tuomitko, koska Elina varmasti toivuttuaan jaksaa olla hyvä äiti lapselleen. Lapsen parasta pitää ajatella kaikessa, ja myytti kaiken osaavasta ja kaiken tietävästä äidistä voi joutaa romukoppaan. Äiditkin väsyvät, ja sekin on sallittua.

Elinan ulkonäkö ei minusta ole erikoinen, joten sillä saralla tuskin pitkään menestyy. Hyväksikäyttäjiä aina löytyy, mutta kannattaisi pitää pää kylmänä ja hankkiutua pois koko kauneusbisneksestä.

Elina on paljon kauniimpi nyt vähän naisellisemman pyöreämpänä, kuten uusimman Seiskan bikinikuvissa. Kasvot huomattavasti naisellisemmat uusissa kuvissa ja kuvankauniit, aiemmin näytti liian poikamaiselta ladyboy-naiselta ja varsinkin alakropasta ja kasvoista.

Joten älä missään nimessä laihduta vaikka uhkasit alkaa kuurille Seiskassa.
Hyvää jatkoa Elina!

Voi tätä pikku tyttöä, liian aikaisin alkoi lapsia tekemään, kun vielä tekee enemmän mieli baareissa juosta uusi amiehiä etsimässä. Kannattaisi odottaa ensin aikuistumista ennenkuin alkaa perhettä perustamaan…

Oma kommentti