Vihdoin päätös Henna Kalinaisen leukasotaan – korvauksia?

Henna KalinainenHenna Kalinaisen leukaleikkaus puhutti viihdelehtiä viime kesänä. Hennan piti mennä leikkauttamaan leukansa, sillä hän ei ollut tyytyväinen ulkomuotoonsa.

Koska Hennan varat eivät riittäneet arvokkaaseen toimenpiteeseen, Hymy tarjoutui auttamaan neitokaista hädässä. Henna teki asiasta sopimuksen lehden kanssa tarkoituksenaan esitellä uusi ulkomuotonsa Hymyn lukijoille operaation jälkeen. Hymy maksoi leikkauksen etukäteen virolaiselle klinikalle.

Henna kuitenkin vetäytyi asiasta tehden sopimusrikkomuksen.

Asiasta on nyt päästy sulaan sopuun. Osapuolet eivät kommentoi julkisuuteen asiaa tämän jälkeen. Sitä, joutuiko Kalinainen maksamaan lehdelle korvauksia, ei myöskään puida julkisuudessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Eiköhän se oo taas kohta sen etutukka pojunsa kanssa ”poseeraamassa lehessä” se pariskunta on kyl niin naurettava yhdessä,et ei voi ku nauraa,julkisuutta,mut ei mitään tarjottavaa,ja sit soitellaan lehtiin,tehkää meistä pelleistä jotain juttua,ni saadaan taas 100e ja jotain safkaa

Ennen oli maailman sota, 2 maailman sota, persianlahden sota, nuija sota jne. Nyt on tultu siihen että on jonku julkisuustyrkyn ämmän leukasota. Hyvin hyvin surullista.

Johan se suoritti osamaksua tekemällä ”sitä” ”salakuvissa”parkkihallissa

maksutavasta voi tietty spekuloida, kun osapuolena on kaalinainen..

No joutuihan se maksamaan! Sopivat vaan sen jotenkin niin, ettei Henna nöyryytetä.

Just joo. Haloo, onpa hyvä esimerkki, ettei mistään joudu mihinkään vastuuseen. Lehden maksavat TILAAJAT kyllä haluavat tietää, mitä joutuivat maksamaan.

ka no sitteehä se olj, ko keravan kaanotar ei männynnäkkää leikkauksseen vaekka piti.
liekkö miten hoitanneet korvauksset

Oma kommentti