Viidakon tähtöstä kivitettiin!

Hymyn huhtikuun numerossa puhutaan kiusaamisesta. Julkkikset kertovat siitä, kuinka he ovat törmänneet elämässään koulu- tai työpaikkakiusaamiseen.

-Oma kiusaamishistoriani ulottuu jo tarhaikään, jolloin minua kivitettiin ja käytettiin muutenkin väkivaltaa. Ammattiopistossa ja yläasteella se oli eristämistä. Minua ei otettu naisten joukkoihin. Työelämässä pärjään jo hyvin, sillä olen julkisuuden kautta oppinut vahvaksi, toteaa asiasta avautunut Viidakon tähtöset -sarjassa esiintyvä Henna Kalinainen

Myös ex-kansanedustaja Pertti Salovaara on joutunut kiusatuksi.

-Se oli sellaista sosiaalista eristämistä, mutta pahaltahan se tietysti tuntui. Luulenpa että vaikuttimena kaikkeen oli se, että meillä ei ollut rahaa ja jouduin käyttämään muodista poistuneita vaatteita. 80-luvun alussa jouduin vielä kävelemään edellisen vuosikymmenen lepakkolahkeisissa housuissa, Salovaara muistelee Hymyssä. Myös muut julkisuudesta tutut ihmiset kertovat tarinansa, esimerkiksi Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Pekka Sauri, Pertti Salovaara

Kommentit

Jep, Henna on jotenkin symppis. 🙂 yleensä nämä muiden haukkujat ovat itse kovin huolissaan siitä, mitä muut heistä ajattelevat.

On muakin kiusattu koulus ja ainakin mua se opetti.Kiusaajat on ny narkkeja ja työttömiä enimmäkseen.1 on jopa liivijengis.Itel 150 000€ vuosi tulot joten lopeta turhake ruikutus.Tee jotain tärkeetä äläkä ruikuta.

hyvä henna,käsitykseni on muuttunut täysin viidakkoseikkailun myötä.

No olen samaa mieltä,että koulukiusaaminen on perseestä ja ne jotka koulussa kiusaavat toisia saisivat saada kunnon tärskyn sähköpaimenesta persuuksiin ja sen jälkeen vielä monoa perään. Mutta tämä Henna, pysyisi nyt vain poissa otsikoista kun ei ole mitään lahjoja ja syytä julkisuudessa olla…menisi nyt vain siwan kassalle istumaan jos pääsee ja alkaa elämään oikeata elämää.

Henna on persoona, sanoo mielipiteensä kun siihen on aihetta, toista oli toiset viitakon tähtöset, paria poikkeusta lukuunottamatta.

Tuo viidakkoseikkailu on kyllä muuttanut käsitykseni Kalinaisesta täysin. Humoristinen ja täysillä mukana. Tosi positiivinen yllätys. Aikaisemmin oli kuva tyhjäpäästä, mutta nainenhan on koko ohjelman suola. Lompsii mudassa ja yrittää koko ajan, erittäin viihdyttävä asenne. Hyvä Henna.

Missähän päin Suomea kivittivät että osaa pitää varansa.

Vaikka en Hennasta hirveesti pidäkkään, niin ainakin se on aito tyyppi, ei sentäs mikään narsistimainen kuten monet muut esim. Martina, Tuksu..yms.

Ketäpä ei olisi pentuna heitetty kivellä/lumipallolla/märällä taulusienellä? Kantsiiko sitä loppuikäänsä märehtiä? Paitsi jos on wannabe julkkis?

Kiusaajien/kiusattujen psyykkinen suhde lienee monimuotoinen. Vikaa on varmasti niin sysissä kuin sepissäkin. Kalinaisesta ei muuta tietoa kuin että raukkaparkareppana yrittää vain pysyä otsikoissa kaikin keinoin. – Eikä hyvä sekään. Mitähän mahtaa seuraavaksi keksiä?!

kiusaajat,surkeeta sakkia,itsetunto nolla,näillä kiusaajilla ja ongelmia kotona,sit kerjätään sääliä

Vain kiusaajat vastustavat kiusaamisesta puhumista julkisuudessa!

Henna ja monet muutkin ovat jauhaneet ja jauhaneet ammoisista kiusaamisistaan. Eikö vois jo antaa olla.

Julkkiksia nyt on aina kiusattu jos niiltä kysytään, varsinkin jos siitä tehdään lehtijuttu. Miksi siis ei Henna Kalinaista.

Pertsa Salovaaralla ainakin alkoi menemään paremmin kun laitto vaimon kiertoon ja otti nuoremman tilalle.

Pekka Saurista en tiedä.

Leuka-hennako pärjää jo hyvin työelämässä?? SIIS ONKO SE saanu oikein TÖITÄ ????

Henna on tosi sympaattinen ja aito. Ei mikään penaalin terävin kynä, mutta ei liioin esitä olevansa. Hallitsee itseironian.

Oma kommentti