Viivi Avellan häpeää idolinsa käyttäytymistä!

Viivi AvellanKohublondi Viivi Avellan pohtii blogissaan Madonnan suhteita yli puolet nuorempiin kolleihin. Hän kertoo myös Madonnan olleen hänen nuoruutensa idoli ja malli.

-Jumaloin Madonnaa teininä. Nyt ensimmäisen kerran olen kummastellut Madonna-tädin touhuja siviilissä. En suoraan sanottuna ymmärrä, miten yli 50-vuotias nainen voi viettää aikaa kakskymppisten poitsujen kanssa.

-Mitä KESKUSTELTAVAA heillä on aamupalalla? Lounaalla? Tanssiliikkeistäkö? Ugh! Huvittavin uutinen tästä uusimmasta Madonnan poikaystävästä (tanssija Brahim Zaibat, 24-v) on se, että kundi on MUSLIMIPERHEESTÄ ja poikaystävän ÄITI on Madonnaa KAHDEKSAN vuotta nuorempi. Voi äitiraukkaa, heh, kirjoittelee Viivi.

Ettet vain olisi tulossa vanhaksi tai muuten vain kateellinen, Vippe?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Viivi Avellan, Madonna, Brahim Zaibat

Kommentit

Madonna tykkää munasta ja kakskymppinen poka rahasta. Työlki ellää mutta kauppa se on, joka kannattaa. Asiassa ei ole mitään ihmettelemistä. Madonna on naispuolinen Berlusconi.

Niin, mikäs tämä Avellan tosiaan on mitään kommentoimaan…paha tyrkky itse. Omat kompetenssit ei koskaan riittänyt mihinkään vaan aina on pitänyt jonkun tai jonkin avustuksella koittaa kavuta ylöspäin. Tämän Avellanin kommentit ja mielipiteet saa pistää sinne missä aurinko ei koskaan paista.

Miksi sitten on suotavaa, että kuuskymppiset miehet ottaa vaimokseen kolmekymppisiä naisia? Näin päin asian ollessa, ei kukaan älähdä ja ihmettele.

No en kyllä ymmärrä miksi muiden suhteet ”Vipen” p*rsettä kaivelee.

Eiks tää viivi ole ite aina valinnu miehen sen mukaan kenellä on hyvä ammatti, hyvtä tulot ja jonka maksamana pääsee ulkomaille matkoille. Onko nämä parinvalintaperiaatteet jotenkin ylevämpiä tai älykkäämpiä kuin madonnalla?

rahaa ja julkisuutta, vip-kohtelua sugar maman siivellä… ja skeleton seksiä tietysti

Mä en tajua mitä 24 vuotias jätkä näkee 5 kymppisessä muijassa.

Oma kommentti