Viivi Avellan sai töitä

Viivi AvellanKohublondi Viivi Avellan on saanut oikeita töitä. Hän on ryhtynyt freelance-toimittajaksi. Viime aikoina Viivin juttuja on nähty useankin lehden sivuilla, muun muassa Ohon!, jonne hän loi kuusisivuisen henkilökuvan Vappu Pimiästä.

Ennen kirjoituspalkkioperusteista työtään Viivi kirjoitteli hartaasti omaa nettiblogiaan, ja onnistuikin saamaan kiitettävästi median huomiota arvostelemalla toisia julkisuudenhenkilöitä.

Avellan putosi huomiotyhjyyteen vuoden 2004 jälkeen, kun hän lopetti Nelosen urheilu-uutisten ankkurina. Hän oli samana vuonna eurovaaliehdokkaana kokoomuksen riveissä. Tämän jälkeen Avallan on juontanut marginaalikatsojalukuihin päässeitä tv-ohjelmia, kuten golf-aiheista makasiinia ja MTV3:n Viihdeuutisia. Viime aikoina hän ei ole nauttinut tv-julkisuudesta.

Toimittaja Avellan on koulutukseltaan yo-merkonomi. Viimeksi hän herätti kohua huhtikuussa rasistisiksi syytetyillä kommenteillaan. Hän kuvaili miesmakuaan Ilta-Sanomissa ”arjalaiseksi” ja sanoi myöhemmin Radio Rockin aamuohjelmassa, ettei ”häneen uppoa mokkakikkelit ja muut etelän hetelmät.”

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Vappu Pimiä, Viivi Avellan

Kommentit

Oma kommentti