Viivi ei kämpällä pröystäile!

Viivi PumpanenTanssii tähtien kanssa -kisan juuri voittanut Viivi Pumpanen ei juuri asuntokuvioilla rehvastele. Osoitekiellosta huolimatta Hymylle juorutaan Viivin muuttaneen viimeisimmän eronsa jälkeen kesällä Vantaan Jokiniemeen, jossa sijaitsee varsin laatikkomaisia opiskelija-asuntoja.

Viiviä vetää Vantaalle se, että hän on syntynyt siellä ja asunut Vantaalla myös viimeisimmässä parisuhteessaan Olli-kultansa kanssa.

Turvallista alueen voisi kuvitella kuitenkin olevan, sillä naapurustossa sijaitsee Keskusrikospoliisin pääkonttori.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Viivi Pumpanen

Kommentit

Jokiniemessäpä hyvinkin, naapurissa nimittäin. Joku miesystävä sillä silti näyttää olevan..

Jee jee, Viivi ei ole edes tavis!- Ja jos olisi julkkis, olisi tälläkin palstalla vähintään 100 kommenttia. – Van ei ole, ja se on fakta.

Viivillä ei mene hyvin, ja tietänee sen itsekin. – Mikähän seuraava juttu roskalehdistössä, koetapa miettiä, Viivi…

Mielenkiinnolla odottelen.

Mun muksukin tienaa heses enemmän kun nää tyhjäpää julkkikset.Onnea vaan kun täyttää 40v niin silloin voi näitäkin nähdä lähiöräkälöissä.

Niin…eipä siitä Porschesta lienee ole yhtään kuvaa tai todistetta, että sellainen oli? Ja tämä karvakäsi Ahmatti…tulot 18 donaa vuodessa…mitä lie bisnestä pyörittää…tuskin autonpesua pelkästään

Möis nyt sen Petskun ostaman lahja-Porchen pois, niin olisi varaa ostaa reilu yksiö kantakaupungista!

Ana panee jos saa. Mä syön keksejä ja silleen. Arpolle trerveiset

Asuminen suomessa ei nyt muutenkaan kovin järkevän ihmisen touhua ole… Ylikallista ja kaikki on ihan surkeaa, ruoka, liikenne, autot… ja ne asunnot.

no täällä muutkaan niin pääse kukkoilemaan ja vaikka se suomen paras kämppä nyt sitten olisinkin niin suomessa kumminkin

Eka! Vaan ketä kiinnostaa Viivi? Onko Viivillä nyt töistä pula, kun tanssikisa loppui ajat sitten?

Oma kommentti