Villi huhu: Tämä Viidakon tähtönen on raskaana!

Maisa TorppaParin päivän päästä Subilla alkava Viidakon tähtöset -sarja on aiheuttanut jo ennen ulostuloaan melkoista kuhinaa. Nyt huhutaan, että yksi sarjan tähdistä olisi raskaana.

Hymy on saanut peräti kolmesta eri lähteestä tietää, että sarjaan osallistunut tv:n peliohjelmien juontajanakin tunnetuksi tullut Maisa Torppa olisi pieniin päin. Neitokainen kihlautui jouluna Atte-nimisen miehen kanssa. Hymyn tietojen mukaan Satakunnasta kotoisin oleva herra toimii jääkiekkomaalivahtina pienessä seurassa.

Hymy tavoitti Maisan, mutta tämä ei kommentoinut asiaa sanallakaan. Hymy onnittelee, mikäli huhu pitää paikkansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maisa Torppa, Viidakon tähtöset

Kommentit

On sillä facebookissa jo ultrakuvaa, joten kyl tää pitää paikkansa.

Atte hoitaa satakunnan ST1 asemia. että näin! kuuluu Nakkilan kyläkaupan perheeseen

Kilpailu kovaa näilä aalloilla: jonon jatkoksi silikoni-Janita,erotuksella että tekee abortin!

Hienoa!, jos isä on rahakas.

Viivi jäi nuolemaan näppejään ja ikää on jo paljon 🙂

Taitaapi yrittäjä Atte tehdä vähän muutakin, kun vain HARRASTELLA jääkiekkoa. Eipä taitaisi pari muuten matkustella tällä hetkellä Karibialla.

vaikee arvata kuka ”tähti”on seuraavana olevinaan tiineenä ettei tappiolle jää

ton Maisan feisbuukissahan on statuksena ”Näitä kiloja nyt vaan tulee…” ja kaveri lohduttaa, että ne lähtee synnytyksen jälkeen nopeesti…. ja toinen päivitys, jossa kertoo menevänsä Pacifiqueen selvinpäin… olisko julkisuustemppu vai onko oikeesti paksuna? Oli miten oli, ärsyttävä tapaus.

No olipa tämä yllätys…raskaana…Henna,Martti ja Maisa…kaikki tiineenä…tai niin ainakin väittävät. Ja kukahan tämän Maisan huhun oli lanseerannut…ettei vain olisi Maisa yön mietittyään aihetta itse soittanut. Näkeehän se jo tosta muijasta,että on valot päällä muttei ketään kotona.

Samaa mieltä, kumi kärkeen…Ihmettelen myös tätä nykyajan buumia tehdä lapsia heti tuoreeseen suhteeseen? Eihän toista tunne yhtään esim 6kk seurustelun jälkeen…NYkypäivänä harva pari odottaa esim. vuosia että ensin nauttisi toistensa seurasta ja rauhassa tutustuisi. Itse olen seurustellut 1,5 vuotta ja saan paljon ihmettelyjä miksemme jo ole kihloissa ja tee lapsia? en ymmärrä..

Näitä kun lueskelee, niin tulee sellainen olo että ehkä se syntymisen säännöstely ei olisikaan niin paha juttu.. jonkinlainen muutaman vuoden seurustelun minimiaikaraja voitaisiin ainakin asettaa ennen lapsentekolupaa, kun ei janarit itse tajua odottaa ja tutustua toisiinsa ennen kuin jo ollaan tekemässä perhettä. Rikkinäisiä perheitä on Suomessa jo tarpeeksi ja lasten ei kannata tehdä omia lapsia ennen aikuistumista. Tämä noin niinkuin yleisesti tästä meiningistä, ei ainoastaan tälle pariskunnalle.

Oho, luulin, että Maisa on neitsyt. Sen verran siveellinen emäntä kuitenkin.

Antakaa sen muhia rauhassa. Ei tuossa ole uutisen aihetta. Kaikkihan me ollaan jonkun naisen synnyttämiä.

ketä perkele kiinnostaa,saa pentukin savua kunnolla röökimuijalta

Hennahan se paksuna on ja Subin sivujen mukaan vielä minulle.

Maisahan on ollu kaikille seurustelukumppaneille raskaana hahahahahahahahahahaaa

Oma kommentti