Virolainen Kadi rohkeissa kuvissa: ”Minulla on ollut myös nelikymppinen poikakaveri”

Kadi PillerKadi Piller on jo Viron kuumimpia julkkiksia, ja lyömässä suorasuuna tunnetun Anu Saagimin laudalta. Kadi herättää närää arvostelemalla virolaisia miehiä ja korostamalla häpeilemättä omia naisellisia avujaan.

-Pidän huolen siitä, että olen aina yökerhossa se kaikkein seksikkäin nainen. Pidän tiukoista ja paljastavista vaatteista ja hameenhelmani on aina korkealla, ärsytyskynnystä Virossa raaputteleva Kadi lataa Hymy-lehdelle.

Helmikuun Hymyssä Kadi myös paljastaa, että hänellä on itsellään suomalainen mies.

-Ei minulla ole ollut satoja miehiä, mutta kymmeniä kuitenkin. Miesten suhteen en ole ikärasisti. Kerran minulla oli melkein 40-vuotias poikaystävä.

Kadin rohkeat yläosaton- ja stringikuvat näet helmikuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anu Saagim, Kadi Piller

Kommentit

eläkeläiselle:
Kyllä ”eläkeläisen” olis hyvä pysyä omassa ikäryhmässään, ja jättää nuoret naiset rauhaan. Mikään ei ole niin oksettavaa kun 50 vuotias kiimassa kuolaava keski-ikänen mies. Hyi helvetta!
Voin itse kyllä kokemukseta sanoa, että ei ole kivaa joutua vanhojen äijien kaksimielistenjuttujen ja kourinnan kohteeksi. Onneks kunnon avari on aina auttanut lopettamaan huonon huumorintajun, kun ystävällinen pyyntö ei ole auttanut.

terveisin 24 vuotias nuori nainen

virottaret ovat kivoja ja arvostavat suomalaista miestä jos mies ei ole juoppolalli

Olen suomalainen 50 kymppinen mies ja voin sanoa että virottaret eivät ole ikärasisteja minulla on ollut useita nuoria virolaisia tyttöystäviä ei satoja mutta kymmeniä kuitenkin. Nuorin oli 19 vuotias.

Oma kommentti