Viron vihatuin suomalainen tykittää nyt Suomessa!

Sami LotilaViron vihatuimmaksi suomalaiseksi tituulerattu Sami Lotila aloitti kesäkuun alussa Hymy-lehden kakkospäätoimittajana.

Tänään hän aloittaa myös Hymy.fi-sivujen uutena bloggaajana. Mies ei kuitenkaan ole hylännyt myöskään virolaisen Öhtulehden kärkeviä ja palautetta kirvoittavia kolumnejaan.

Lotilan blogi Lotilan evankeljumi starttaa aiheenaan pieru. Tarinassa Lotila kertoo Hymyn toimitukseen saapuneesta haisevasta palautteesta ja lupaa parhaiden palautteiden lähettäjille hienoja palkintoja, kuten ilmanraikastajia.

Tuolta blogiin: https://hymy.fi/blogit/lotilan-evankeljumi/blogi/tuoksuva-tervehdys

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Lotilan evankeljumi, Sami Lotila

Kommentit

IHAN turha äijä. Tietää itekkin, että puhuu paskaa ja ketään ei kumminkaan kiinnosta. Säällittävää… Miespuolinen Tuksu. Ala-arvoinen veto Hymyltä kumminkin..

Juuri tää pässien Suomi onkin ahdistava sairaala! Suomalainen julkinen terveydenhuolto on aina ollut erittäin surkeata ja siitä ei ole kohdallani ollut koskaan mitään apua reaalitilanteissa. Aina ”lääkäri” on vaihtunut tai usean kuukauden jonot ja epäpäteviä suomalaisia lääkäreitä jotka on toistuneesti kirjoittaneen mulle aivan VÄÄRIÄ verenpaine-ja kolesteroolilääkeitä! Aivan typeriä suomalaisia olen terveydenhuollossa tavannut. Tällaisia ei vaihdeta pois, koska neuvosto-suomessa on pula lääkäreistä ja minun turvallisuutta on vaarannettu. Tällähetkelläkään en tiedä, kuinka oikeita verenpainelääkkeitä minulle on typerä suomalainen lääkäri määrännyt koska verenpaineeni on jatkuvasti koholla ja 4 tai 5 lääkettä on mulle kirjoitettu, kaikki tehottomia!. Se on vakava asia.

Suomessa kaikki vihattu saa selvästi suosiota, koska suomalainen luonne on jo sen verran ugrilaista. Tällaisia perättömiä loukkauksia yleistäen ongelmat koko kansan ongelmiksi, ei saisi Suomessa edes julkaistaa. Sami Lotila on asuessaan Tallinnassa ( mitä asiaa tai tehtäviä sillä siellä oli on toistaiseksi salaisuus) kirjoittanut virolaisessa keltaisessa lehdistössä useita selvästi valheellisia ja virolaisia kansana loukkaavia artikkeleita joita on Õhtuleht (Viron iltalehti) lehdessä myös julkaistu. Kun Lotila ilmaisee itseään puhuessaan jostain hajuista ja virolaisten miesten alushousuista, on selvä kuka se tyyppi itse on ja mikä seksuaalinen suuntautuminen sillä on. Kuvitelkaa, että joku Suomessa asuva virolainen ”toimittaja” tulisi Iltalehdessä tai Ilta-sanomissa ja takuvasti kirjoittamaan kolumneja, joissa suomalaisia kansana loukattaisiin ja kirjoitettaisiin suomalaisten heikoista kohdista ja puutteista! Juuri tästähän on ollut kyse.
Mielestäni Hymyn toimitus on tehnyt suuren virheen kun on ottanut töihin kyseisen henkilön jolla on viron kansan silmissä todella paha maine ja joka on siellä tehnyt paljon pahaa.

EVVK, Lotila on turhapäiväinen katkera huomiota hakeva yliampuja.

Ettekö todellakaan löytää ketään parempaa?

Oma kommentti