Virpi Kätkä avioliittohelvetistään Tauskin kanssa: Jälkilasku 15 000 euroa!

Laulajasisarukset Virpi ja Katja Kätkä juhlistavat uutta levyään Hymyn painetun lehden haastattelussa. Kumpainenkin on nähnyt myös elämän nurjaa puolta – avioliitot eivät ole sujuneet kuin Strömsössä.

Virpin avioliitto-ongelmat Tauski Peltosen kanssa tietää jokainen. Virpi kertoo haastattelussa lasten huoltajuuskysymyksiä ja muita asioita selvitellyn oikeudessa niin, että lasku oli lopulta 15 000 euroa.

-Nyt on kaikki paperilla ja asiat selvät. Tauskia en kuitenkaan halua kohdata kasvokkain ja puhelimessa, Virpi toteaa haastattelussa.

Virpi ei kuitenkaan halua moittia Tauskia lapsille. Hänestä on hienoa, että lasten suhde heidän isäänsä on hyvä. Virpin mukaan Tauski pitää lapsista hyvää huolta heidän ollessaan isänsä luona. Vuorohoitojärjestely on toimiva.

Myös Katja on kohdannut avioliittokriisin ja joutunut käymään niin pari- kuin yksilöterapiassa. Terapia itse asiassa pelasti liiton.

-Olimme jo lähes eron partaalla, mutta halusimme yrittää. Terapian jälkeen rakastuimme toisiimme uudelleen, 20 vuotta avioliitossa ollut Katja kertoo.

Virpin ja Katjan väkevä tilitys kokonaisuudessaan painetussa Hymy-lehdessä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Katja Kätkä, Tauski Peltonen, avioliitto, Virpi Kätkä, avioero

Kommentit

Oma kommentti