Vladimir Putin kiistää osuuden Suomen rikkaimman liikemiehen bisneksiin!

Gennadi TimtshenkoHymyssä kerrotaan Gennadi Timtshenkosta, joka on – yllätys – Suomen rikkain mies. Hänellä on Suomen kansalaisuus, vaikka hän nykyisin asuukin Sveitsissä. Espoossa hän asui toistakymmentä vuotta. Timtshenko tuntee myös Venäjän mahtimiehen Vladimir Putinin, joka on kuitenkin kiistänyt osuutensa Timtshenkon vaurauteen, vaikkakin niin paikallisessa kuin länsimaisessakin lehdistössä on kirjoitettu yhteyksistä.

Timtshenko on öljybisnesmies. Hän tukee myös paljon urheilua, ja niinpä hän onkin perustanut Putinin kotikaupunkiin Pietariin judoklubin, jonka kunniapuheenjohtaja venäläistä sotilasjudoa, samboa harrastava Venäjän presidentti on.

Putin on myöntänyt tuntevansa Timtshenkon jo ajalta, jolloin hän oli töissä Pietarin kaupunginhallinnossa. Osuuden liiketoimiin hän on kiistänyt painokkaasti. Venäjän ykkösmies on myös puolustanut sitä, miksi Timtshenko on valinnut Suomen passin Venäjän passin lisäksi. Putinin mukaan tämä on vain mahdollistanut liikemiehen vapaan liikkuvuuden.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vladimir Putin, Gennadi Timtshenko

Kommentit

Joo uusimmt jutut Venäjän lehdissä kertoo, että todellisuudessa omaisuus on 24 MRD ja kyseessä on Venäjän rikkain ja maailman listallakin suurinpiirtein ymmenen joukossa. Lukekaa

wikipediasta löytyy Genua koskevat tiedot jo aikapäiviä sitten

Pyykkärikö Suomen passeja on Venäjälle jaellut ”valittavaksi” ??

Oma kommentti