Voe poejaat! Nykäsen keikat myyvät kuumina – tämä raha Mattia odottaa!

Matti NykänenHelmikuun Hymyssä on juttu Matti Nykäsen keikkaelämän muutoksista. Vanha ohjelmatoimisto on saanut jäädä, ja lähtöä leimaa omituinen ”salailun” ilmapiiri. Lue lisää Hymystä! Kesällä vankilasta vapautuvaa Mattia odottaa kuitenkin melkoinen rahasampo.

Hymyn saamien erittäin luottamuksellisten tietojen mukaan Nykäsen keikoista on maksettu orkesterin kanssa parhaimmillaan jopa 6 000 euroa. Kaikista kannattavimpia ovat kuitenkin duokeikat säestäjän kanssa. Niitä kaksikko on heittänyt 2 500 eurolla.

Kuinka paljon ohjelmatoimisto Matilta vie? Onko hänen avovaimonsa ryhtymässä myymään Matin keikkoja? Minkä suuruiset ovat Matin ulosottovelat? Entä ennen vankilaan menoa kerätyt tulot? Miten kävi Matin fanitavaroille, kun Matti lähti ohjelmatoimistostaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksen lehdestämme.

Lähteemme tietää myös kertoa, että avopari aikoo rahastaa Matin maineella kirjoittamalla mäkisankarista kirjan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen

Kommentit

vain suomessa voi ratsastaa alkoholisti,rikollinen yms jollain vanhalla mestaruudella!? ihan kun tälläisiä kannattais mainostaa!! nuori polvi vaan vinoutuu!ja ottaen huomiioon aina olleen väkivaltaisuuden!! eihän linnaan joudu jollei ole vatipää!!

Sana ”rahastaa” tarkoittaa aivan muuta kuin ottaa raha tehdystä ”työstä”.

On tuonu näitä mitalleja varmaan muutkin.Kuka mistäkin lajista/asiasta,et turha hehkuttaa näistä Masan mitalleista.Mitäs muuta Masa on tehny??

Anna palaa Matti!!!! Muistan sinut Matti ennenkaikkea loistavana urheilijana, joka toi Suomelle mitaleja.

Ei siinä ole mitään vikaa jos Matti esiintyy rahasta. Tuntuu kiinnostavan kuitenkin väkeä. Käsittääkseni keikat menee nykyään vielä aika selvinpäin joten mikäs siinä 😉

Oma kommentti