Voi hyvänen aika mitä sekoilua! Vaihtakaa Miss Suomi -mamma!

Missikeisarinna Sunneva Kantolan vetämästä ”uudistuneesta Miss Suomi -kilpailusta” on muodostumassa katastrofi. Sähläykset ja epäselvyydet seuraavat toisiaan, kun Kantola sitä vastoin on luvannut tuoda kilpailuun aivan uudenlaista arvostusta ja jopa glamouria.

Uusin skandaali on Kantolan epämääräiset puheet, joista MTV3:n Viihdeuutiset uutisoi. Julkisuudessa on arvailtu kahden tämän vuoden missifinalistin omaavan säännöissä kielletyt silikoni-implantit. Missikiertueen järjestäjänä toimiva Kantola on Maikkarin mukaan todennut, että ensisijaisesti missifinalistiksi pääsevät vain luomukaunottaret. Kantola on Maikkarin mukaan myös lausunut, ettei missään kirjallisissa säännöissä kerrota, että finalistin on oltava täysin luomu. Lisäksi Maikkari uutisoi Kantolan sanomana tällä porukalla mentävän finaaliin, tapahtuipa mitä tahansa.

Missikeisari Eino Makunen sen sijaan on jyrähtänyt Maikkarille, että finalistilla ei voi olla silikonirintoja. Ei ole koskaan voinut eikä voikaan.

-Entinen tilanne. Ei saa olla silikoneja, Eino Makunen toteaa MTV3:n Viihdeuutisille. Asiasta tullaan keskustelemaan vakavasti, sillä finalisteillakaan ei saa olla implantteja.

Kantolan puheet alkavat kuulostaa siltä, että missifinalisteihin kohdistetut epäilyt olisivatkin aiheellisia. Eilen kauneuskonsultti Tiina Jylhä vaati kaikkien finalistien testaamista.

Kantolan vetämää missikiertuetta on tähän astikin arvosteltu julkisuudessa rajusti. Eroottisen miestanssiryhmän Hunksien tuomisen samalle lavalle missien kanssa on katsottu alentavan missien asemaa samoin kuin alusasunäytösten järjestäminen yöaikaan ravintolassa. Como-lehdelle hiljattain avautunut entinen missimamma Marjo Sjöroos tuomitsi yökerhoesiintymiset täysin. Hän lopetti ne aikoinaan naisen arvoa alentavana. Toista viikkoa sitten yökerhossa sikailtiin kurkistelemalla missifinalistien hameiden alle. Neitokaiset esiintyivät humalaisten joukossa tuolloin Vantaan Tivoli-ravintolassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Eino Makunen, Marjo Sjöroos, Miss Suomi, Sunneva Kantola, Tiina Jylhä

Kommentit

luonnollisuus ennenkaikkea, kyllä! Mutta en voi uskoa ettei Suomen maasta löydy kauniimpia missiehdokkaita kuin nyt olevat??!! Katsoin kuvat”ilman meikkiä” ja hellan tuutelis sentään..onko Suomi-neitojen taso TODELLAKIN näin ala-arvoista?? Ja sitten kehdataan ihmetellä kun eivät Suomi-”kaunottaret” pärjää maailmalla…meikellä ja stailauksela saadaan piikatyttökin näyttämään upealta maailmamnaiselta!! Herätkää jo luonnon kauneus+sisäinen kauneus..ne on kaiken A&O

säälittävää mustamaalamista tältä lehdeltä, en ole ainoatakaan kommenttia ko. missimammalta teidän lehdessänne nähnyt enkä juttua jotka olisitte paikan päällä tehneet… kirjoittakaa faktoja ei omia epämääräisiä mielipiteitä…

Melkein poikkeuksetta esmes Miss Universum-skabojen voittajalla on silkkarit!! Ja voittajat ja muut kärkisijoille päässeet ovat yleensä suuren luokan KAUNOTTARIA ja ROTUNAISIA tyyliin Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger..

Kaiken lisäksi myös heidän korvien välissään on ihan muuta kuin pelkkä tuulitunneli!

Joten mitä pahaa silikoneissa on ??? Kyseessähän ei ole todellakaan mitkään maitotonkan kokoiset porno-silkkarit!!

Jälleen kerran Miss Suomi-skabojen taso on HUONO!! Yhtäkään potentiaalista rotunaista ei näy eikä kuulu! Essipöystit eivät erotu mitenkään!!!

Vanhanaikaiset ja tuhruiset skabat joihin ei oikean kaunottaren kande edes vaivautua koska palkaksi saa raatamisen nälkäpalkalla tyhjänpäiväisen organisaation nenän eteen!! Onhan toi nuýt jo niin nähty!!

Pia P:lle ei voi muuta kuin nostaa hattua koska näytti Makusen paapuskalle ym:lle ja kumppaneille NÄRHEN MUNAT!!

Sunneva todellakin ulos! Nainen on kun Pielaveden torilta repästy tonne kisoja pyörittään. Siinä naisessa ei ole arvokkuutta eikä osaamista!

Me tarvitsemme tyttöjä kisoihin! joilla on silikoonit!!!! eihän nämä suomi neidot ulkomailla muuten pärjää!! piti saada uudistusta!pöh

Sama missitoimisto mikä vastaa missien tuloista valinnan jälkeen antaa ohjeita kieltäytyä 5000 palkkiosta kun toditaa ettei ole silareita ei ihme ettei missit tienaa.

Missikisojen on oltava elovenamaiset, eikä niihin sovi tekotissit. Ulkomaankisat olkoot eri asia. Tässä haetaan Miss Suomea !!!! Idolivastuu on tärkeä juttu näinä pinnallisuuden aikoina. Halutaanko 10v pikku_tiinalle antaa viesti: sinustakin tulee missi kun laitat isona silikonit.

Mitä ihmettä se pappamakunen siellä vielä taustalla örisee.

Farssi oli heti tiedos ku nää Kantolakustavberkkimaitolehtihunksit pääs pyörittää kauheaa sirkusta.

Miksi tää kisa annettiin kantolalle. Sehän on jutta kustacsperkki -tyrkyn bestis ja liikekumppani.
VOI PÄIVÄÄ!

Vuoden 2010 finalisti Minna Nikkilällä oli jo tuolloin silarit. Mitäköhän Makunen tohon sanoo!

glamour huipussaan koko kiertueella, silikoni missit voi osallistua martiiinan skaboihin, ja jättää tuon toisen kisan muille.

Oma kommentti