Voi Petsku Ahmadi, minkä menit tekemään!

Miss Suomi Viivi Pumpanen ja hänen yrittäjämiehensä Pezhman Ahmadi eroavat. Asiasta kertoi eilen ensimmäisenä MTV3 Viihdeuutiset.

Pari ehti seurustella viime syksystä, kihlautua ja muuttaa myös yhteen. Petsku teki avovaimostaan myös yrityksensä kansainvälisen assistentin. Petsku omistaa autopesulayrityksen.

Se, mikä Petskun olisi kannattanut jättää rakkaudenhuumassaan tekemättä, on näyttävä ja iso Viivi-tatuointi käsivarressaan. Petsku otti tatuoinnin lomalla Yhdysvalloissa muutamia kuukausia sitten.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/pezhman-ahmadi-vahinkokihlaus-viivi-poseerasi-jo-toisen-miehen-kainalossa

https://hymy.fi/juorut/ohhoh-miss-suomi-viivi-pumpaselta-mennee-titteli

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pezhman Ahmadi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Hohhojjaa! Pakko tähän laittaa,että jos ette välitä petskusta tai viivistä,niin miksi ihmeessä tulette tänne kommentoimaa?? Kyllä rasistit pyllyyn..! Olen ollut nyt 7v. Suomalaisen vaimoni kanssa yhdessä.Toki on ollut riitoja,mutta mikään ei vedä sille vertoja,kun pussaamme 🙂

vähän myöhässä tulee mutta tulkoot 😀 tunnen henkilön henk. koht. ja mul on 2 sanaa ’ihan pelle’
mut on noi rasistiset kommentit kans vähän v***n typeriä ja niinden kirjoittajat ihan veen pellejä ;D

Voi voi sentään, Anne Pohtamolle kävi samoin sen yhden viheltäjän kanssa. Taitaa Mr. P olla extremeä nuorille ymmärtämättömille.

Kyllä ne missit ja muut on ihan turhia julkkistyyppejä. Kaikki missit on bimboja, blondeja tai ei. Ja kyllä se on nähty että Pumppaaja oli hankala. Ja tyhmä kaiken lisäks.

Jaa että mitä tekemistä on Petszhkulla ja Tukiaisella?
No… kumpikin luulee olevansa tanssija. Kumpikin luulee olevansa hyvännäköinen. Kumpikin luulee olevansa maailmanluokan menestyjä. Saa olla, ei siinä mitään. Mutta kun eivät ole! Julkisuudessa vain julkisuuden vuoksi. Ennenvanhaan niitä sanottiin tyhjäntoimittajiksi.
Anu haikailee samanlaiseksi, eikä siinä tavallaan mitään vikaa ole. Suomessa attention whore on ihan hovikelpoinen ammatti nykyään. Sen voi painaa vaikka käyntikorttiin.
Itse karsastan kyseisen laatuisia ihmisiä. Tyhjiä kuoria.

Enpä tähän Viivin rakkauteen ”Petkuun” uskonut alkuunkaan että tulisi onnistumaan puolin ja toisin, molemmilla jalat ilmassa jne…

Vääntele Petsku pizzaa vaan äläkä irvistele lööpeissä

No huhuh, kun rasismi jyllää! Viivi vaikuttaa kaikinpuolin ihmiseltä jonka kanssa on vaikea tulla toimeen. Johan sekin kertoi paljon, että koko missikiertueen aikana muistaakseni harva missiehdokas tuli Viivin kanssa toimeen. Kyllä se kertoo jostain aika paljon, enkä kokonaisuudessaan laittaisi minkään kateuden piikkiin. Hyvin ristiriitaista on Viivin ja hänen exänsä (ei Petsku vaan sitä edellinen) sanomiset julkisuudesta, kumpaa sitten uskookaan.
Ihan oikeasti onko ihonvärillä noin paljon väliä?? Kaikinpuolin Petsku näyttää hyvin toimeentulevalta ja elää samanlaisien sääntöjen mukaan kun kaikki muutkin SUOMALAISET. Ymmärrän kitkan siinä jos ulkomaalaiset elävät täällä meidän verorahoilla, mutta rehellisellä työllä ja maassa maan tavalla elävät ovat täysin tervetulleita. Missä tynnyrissä te oikein elätte kun kaiken pitäisi olla samannäköistä ja kaikki ryhmitellään toisenluokan kansalaisiksi ihonvärin, uskon tms. mukaan! Tutustukaa hyvät ihmiset erilaisiin ihmisiin niin saatte laajennettua vähän maailmankatsomusta!

Hyi kun olette ilkeitä!
Kaikki vain haukutte toisia!
Tukiainen ei ole esikuvaani nähnytkään, mitäpä Tukiaisella on tekemistä Viivin ja Petskun kanssa..En kuitenkaan tahdo haukkua tässä myöskään Tukiaiasta, häntä lienee haukuttu jo yllin kyllin.
Olen fiksu ihminen, enkä kateudesta vihreä kuten te palstalaiset.
Ei ole faktaa laittaa kakkosluokan kebabjämät ja muhamatit ja muut ählämit tänne juttuun mukaan. Että keksittekin ilkeitä juttuja toisista, hävetkää!
Keksikää muuta tekemistä kuin noin rumasti haukkua toisia, niin itsellännekin tulee parempi olla!
Kaikkea hyvää Viiville ja Petskulle : ), yhdessä tai erikseen!

Voi Anu, onko faktojen esittäminen kateutta?
Taidat olla aika reppana. Tukiainen on esikuvasi?

Autopesulan kansainvälinen assistentti kuulostaa cd-kilpisten autojen tuhkiksen tyhjentäjältä.

”Petsku teki avovaimostaan myös yrityksensä kansainvälisen assistentin. Petsku omistaa autopesulayrityksen.”

Ei helvetti, mitähän tällaisen autopesulan kansainvälisen assistentin toimenkuvaan kuuluu?

Tässä juuri näemme suomalaisen kateuden ja vahingoilon…näissä kommenteissa puhutaan vaan pahaa, kun kaunis ja menestyvä pari ovat juuri eronneet. Olen pahoillani heidän puolestansa. Toivon, että Viivi saa sovittua, ja ihana Petsku vie prinsessamme vihille jonakin päivänä. Mitenköhän minä fiksu ihminen tällaiselle palstalle muuten eksyin?

yhdyn edelliseen…viivi on likanen munki silmissä ku näiden ulkomaalaisten kans ollu…en koskis pitkällä tikullakaan..mitä näiden pissisten päässä liikkuu?ymmärrän kyllä ”ei” julkisuuden henkilöt jotka voi vaan jättää seuraavassa suhteessa kertomatta tällasen asian mut viivi on ollu koko kansan edessä tän moccazinon kans ja ikuinen ählämin lover leima otsassa.

Itse en enää huolisi Viivin kaltaista naista kun ajattelee missä se on ollut ja mitä se on tehnyt. Makuja on monia, ehkä jotkut tykkää kakkosluokan kebabjämistä.

Siis tämä Phetzhkkhu on miespuolinen Tukiainen.
Luulee osaavansa tanssia (oli koeajalla Hunkseihin mutta ei selvinnyt jatkoon), luulee olevansa rikas (lupailee Porscheja) ja luulee olevansa kansainvälinen menestyjä (osaomistaa Korson Ostoskeskuksen baarin ja autopesulan lentokentällä).
Niin perinteinen paskanjauhaja kuin olla ja voi.

Voi voi.
Siinä menee viiviltäkin se autopesulan kansainvälisen tuhkakuppien tyhjentäjän titteli.

tyhmähän tää jätkä on ollu ihan alusta asti,joka helvetin kuvaan tunkee ruman irvistävän pärstän mihin viiviä vaan on pyydettykkään….tullu välillä mieleen kumpi se voittikaan miss suomi tittelin…tää pitkänmatkan siirtolainen vaiko viivi….viiville kaikkea hyvää ja suosi suomalaista ja ….no loput tiedätki.

Pumppasen Ahmatti on hyvä tunnistaa kaikkialla.. Häh-häh-hää! 😀

Eiköhän tuo ukko roiku väkisin ”julkisuudessa” oli Viiviä tai ei…

Koko suomi odottaa missä ne luvatut ajoneuvot viipyy? 🙂

Eipä tarvitse kaverin ostaa vähilä rahoillaan ainakaan Porschea, jonka kiihkoissaan missukalle lupasi. Mutta missin mukana menee myös julkisuus. Ei missin ex-kihlattu ole mikään hotti titteli, vaikka mies kertoikin olevansa kuuluisa kansainvälinen urheilija…

Olisikohan niin, että Pezhmanin uistin on ollut muissakin lammikoissa?

Oma kommentti