Voi voi! Näin kävi Tauskin Turkin-bisneksille!

Laulaja Tauski Peltonen kertoo luopuneensa Turkin Alanyassa sijaitsevasta asunnostaan ja ajatuksesta, että bisnes siellä jatkuisi. Mies oli osakkaana myös hotelli-ravintolabisneksessä.

-Liiketoiminta oli paljon pienimuotoisempaa kuin mitä oli annettu ymmärtää, näin ollen myös siitä kotiutuva raha. Kaikki hiljeni lopullisesti siinä kohtaa, kun matkustin ensimmäistä kertaa Gambiaan, Tauski kertoo.

Tauskin bisnekset gambialaisten kanssa eivät ole nekään menneet ihan putkeen, sillä paikallinen manageri otti ja katosi.

Liikemies-laulajaa vastoinkäymiset eivät lannista, sillä hänen kokoamansa BlackPumas-tanssiryhmä on jo valmis, ja nyt mies aikoo perustaa myös naisille suunnatun miesryhmän.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Kuules Tauno Taukkinen ihan kuulut samaan kategoriaan kuin Tuhnutkin.. Ihan samanlaiset suuret puheet ja uhot aina medialle. Et kai luule että kukaan on uskonut näitä juttujasi Turkin valloituksesta ja nyt camoiaan kuninkaan kanssa samoissa juhlissa pyörimiseen ja se tanssi juttukin on niille ryhmille vielä ihan hakusessa. En usko ennenkuin ensimmäinen esiintyminen on hanskassa.. Ota vaan se Tuksu niin yhdessä pulloa pyörittelette ja maailmaa valloitatte milloin minnekkin. Sitten jompikumpi laahustaa hakemaan ne siiderit lähi kaupasta ja taas nousuhumalassa valloitetaan maailma maijamiisesta turkkiseen… hallelujaa

Paras juttu kuukausiin!!Kaikki vastoinkäymiset mitä sinusta luen saavat mut iloiseksi:-)
Vai bisneksiä…muahhaa,tommosta se on supertähden elämä…rupee roudaan sinne Gambiaan läpimätiä Hiaceja.Ps.Se sun elämän tanssi video on niin HUONO!!et
tekiät pitäis toimittaa Sörkkaan.Aurinkoista kevättä sulle:-)

Oma kommentti