Voice: Erikoinen kiista lapsiasiassa – Heralaa ja Backmania uhattiin poliisilla ja sosiaaliviranomaisilla!

Niina Herala ja Lorenz BackmanJuontaja-malli Niina Herala ja juontaja Lorenz Backman eivät ole kiirehtineet lastensa nimeämisten suhteen. Esikoislapsi sai nimen vasta vuoden ikäisenä, pariskunta avautuu Voicella.

Kuopus on nyt neljän kuukauden vanha, eikä hänelläkään ole nimeä. Niina kertoo Voicella Lorenzin soittaneen maistraattiin kyselläkseen, ei kai asiassa ole ongelmaa, jolloin ongelma vasta tulikin.

-Sieltä sanottiin, että jossain vaiheessa saatetaan ottaa yhteyttä sosiaaliviranomaisiin. Toisessa päässä täti huomasi, ettei Lorenz oikein ottanut sitä tosissaan, niin sitten sieltä huudettiin, että ehkäpä sitten otetaankin yhteyttä poliisiin, Niina päivittelee Voicella.

Erikoisesta ristimiskuviosta kertoi ensinnä Iltalehti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niina Herala, Lorenz Backman

Kommentit

Nro 10. Ei kyllä varmasti saa heti sotua. Lapsi on kyllä ensin äidin sotulla. Sitten kun on virallistettu nimi, niin sitten vasta.

Nimimerkki pöh olet väärässä. Lapsi saa heti syntyessään sosiaaliturvatunnuksen.

No huh, kannattaa miettiä edes hetken ennenkuin alkaa vaahtoamaan. Kyse ei todellakaan ole mistään kutsumanimestä. Lapsi ei saa sosiaaliturvatunnusta ennenkuin nimeäminen on tehty ( tai siis varsinaisesti sitä sosiaaliturvatunnusta ei identifioida kellekään ). Pikkasen on tärkeä juttu kumminkin. toisinsanoen tätä henkilöä ei ole olemassa. miettii ihan käytännön asioita… kuten lääkärikäyntejä, pankkiasioita yms. ei se ole mitään holhoamista.

Nimimerkki Jarsson on oikeassa. Tutkikaa vaikka tietoa illuminatista niin teidän lampaidenkin silmät aukeavat (jos silloinkaan).

Täysin turhat henkilöt ja aivan turha juttu. Harmittaa, että vaivaudun hölmön vastineeni tänne kirjoittamaan. Paitsi että tuo hörölä ei tod. ole mikään juontaja, vaan tönkkö mitätön höröhammas, siis turhake.

Ei hyvää päivää… Siis eiköhän lasta ole jollain nimellä kutsuttu ja varmaankin nimellä joka tulee sitten papereihin aikoinaan. Tässä on varmaankin kyse vain siitä ettei tätä virallista nimeämistä ole tehty.

jarsson, vedäpä nyt vähän henkeä salaliittoteorioines. Kerro joku parempi konsti äidin huudella lastaan syömään pihaleikeiltä. Numerointi? Eri taajuuksinen kurkkuääni eri sisaruksille?

Paljonpa sitä lapsesta välitetään, kun ei edes nimeä anneta. Muut ihmiset antavat lemmikeille ja jopa rakkaille esineille nimiä ja useampia lempinimijä. Aikamoista välinpitämättömyyttä, jos vanhemmat vain puhuvat ”vauvasta” vuoden verran! Taitaa tämä pariskunta olla mieluummin mediaihmisiä ja bilettäjiä, nimettömät lapset pyörivät sitten jossain isovanhemmilla tms. hoidossa, kun kiireiset vanhemmat ”eivät ehdi”

Mitä v!#tua ”kyllä lapsillakin on oikeus nimeen… ”?!! Mistähän helvetistä olet nuo ajatuksesi kehittänyt sillä ei ole mittän tekemistä lapsen edun kanssa onko sillä nimeä vai ei. Se nimi ja sossu tarvitaan että yhteiskunta voi kontrolloida yksilöä ei mihinkään muuhun. Suosittelen kaikille että haistattakaa yhteiskunalle pitkät ja olkaa onnellisempia nykyinen kukkahattumoralismi ja valtion virallinen totuus on ainoa totuus ja muut vaiennetaan linja vaan pahenee joten eiköhän olisi aika ruveta herättelemään kapinaliikkeitä!

Mitä helvetin väliä sillä on miksi sitä kirkuvaa paskapistoolia kutsutaan vuoden ajan? Eihän se tajua maailman menosta mitään.

Jopas jotakin. täysin uusavuttomia ihmisiä. kyllä lapsillakin on oikeus nimeen. joku asia nyt menee lapsen edun edelle. nimi on sama asia, että olla olemassa. pelkkä sos. tunnus (äidin) ei riitä. onko nykymeno niin hektistä ettei kaksi aikuista IHMISTÄ kerkeä nimeämään omia lapsiaan. kyllä onkin aiheellista hämmästellä näitä tv-tahvoja…

Oma kommentti