Voiko kukaan mennä näin typerään seksihuijauslankaan – lue suomalainen sähköposti!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Mediassa on kerrottu viime aikoina ilmiöstä, jossa nuoret huijaavat perättömillä lupauksillaan seurannälkäisiltä miehiltä puheaikaa liittymiinsä. Uhria pyydetään lataamaan puhelimeen saldoa ja samalla ehdotetaan hänelle tapaamista tai seksuaalisia palveluja, mutta uhri menettää vain rahansa. Prepaid-liittymät ovat anonyymejä, joten niiden omistajien selvittäminen on työlästä.

Hymyyn otti yhteyttä mieshenkilö, joka oli vastannut nuoren naisen jättämään ilmoitukseen Iskuri.net-nimisellä seuranhakusivustolla. Hän sai vastaukseksi alle kirjoitetun viestin.

Nyt herää kysymys, voiko kukaan olla niin yksinkertainen, että menee ”Miran” asettamaan lankaan, niin läpinäkyvältä huijaus vaikuttaa.

Julkaisemme tekstin kokonaisuudessaan, mutta sensuroimme puhelinnumeron:

moi! olen mira ja olisin kiinnostunut seurastasi olisi kiva nähdä mahdollisimman pian olen ihan täysi terve nuori nainen 20 vuotias tarkemmin ja haluasin kanssasi vain seksiä etten mitään suurta seuraa kaipaile voisit ottaa yhteyttä puhelimitse mun numero on 046658**** ja minulle ei voi soittaa koska en puhu puhelimeen usein välillä saatanki vastata jos se on etukäteen sovittua ja älä ymmärrä väärin mulla ollut aina tapana lähetellä tekstiviestejä kun en jaksa pitää puhelinta korvassa. mutta ihan taas puheenollen kuulostat ihan kivalta mieheltä ja haluaisin tutustua sinuun paremmin voitaisiin se pari päivää tekstailla ja tutustua paremmin sitten aletaan sopia sitä tapaamista 😉 yksi asia vielä? minulla ei ole yhtään puheaikaa joten en heti pääse tekstaileen mutta jos sen verran voisit jeesata ja laittaisit minun numerooni puheaikaa olisi ihan mahtava juttu kun en tiedä yhtään milloin sitä aikaa saan enkä pääse koneelle hirveen usein kun mulla ei ole omaa konetta kotona että yleensä käytän kaverin konetta että en pyydä paljoa jos sen 15-20e voisit laittaa puheaikaa olisi oikeesti todella mahtava juttu niin päästään nopeammin tutustumaan ja sekstaileen. minulla on kyllä paikka missä voi harrastaa kaikenlaista kivaa aikuisten hommia. asun itse karkkilassa ja pääsen nopeasti kulkemaan sekin olisi hyvä jos sinulla olisi auto voisit tulla suoraan noutaa minut sieltä jos käytäisiin eka kahvilla ja sitten mentäisiin suoraan kämpilleni ja jos sinua vielä kiinnostaa ota ihmeessä yhteyttä. mulla on saunalahden operaattori jos onnistuu 😉 <3

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, huijaus, petos

Kommentit

kuka vitun pelle antaa rahaa tuntemattomille????
mun tilinum. on 28387646738 jos on liikaa rahaa!!! annan sulle mitä vaan# aina kun rahaa pyydetään niin kusetetaan tavavalla tai toisella.

hei voisko joku ladata mulle puheaikaa että saisin pizzan kännykkämaksuna tosta läheltä.. ei oo yhtää ruokaa eikä rahaa.. mun numero on 044…

eiköhän järki kerro koska on kusetus ilmassa… upeimmat ”deitti ilmot” ovat olleet google käännökset…

Parhaimma tapauksessa lataaja joutuu kärsimään jos tämän prepaid liitymän omistaja onkin alaikäinen poika tai tyttö niin siitäkös se soppa syntyykin kun maksat ala ikäiselle seksistä.

Ai joku tekee rikosilmoituksen kun menettäää 15 EUROA?!?!? En itse edes kehtaisi…morjensta vaan. Ja varsinkin jos kyseessä aikuinen mies joka ehkä työelämässä niin ei luulisi 15 e olevan paljoa.

Tässä taas nähdään miten TYHMÄ mies voi olla.

joo poliisi varmaan soluttautuu ja salakuuntelee näpistysten ja parkkisakkojen kokosten juttujen selvittämisessä.

Ehdottomasti samaa mieltä aikaisempien kommentoijien kanssa. Uskomtonta kuinka monet keski-ikäiset miehet todellakin luuleat että he vetoavat nuoreen ja nättiin naiseen. Ja sitten monella on vielä niin uskomattoman pieni, ettei niitä viitsi edes ”vehkeen” tähden ”höylätä”. Joten koittakaas nyt katsoa itseänne peilistä ja arvioida todellisuus uudestaan. Minä ainakin naisena arvostan itsestään huolen pitävää miestä jonka voi vaikka kauppajonosta poimia matkaansa. Eikä tulis mieleenkään ottaa euroakaan. Eli epätoivoiset miehet, miettikää nyt edes hieman. Missä on itsekunnioitus?

VOit jäädä mihin tiedonvaloon tahansa, mutta minä kerron sinulle: numerotiedot saa vähäisimmissäkin rikoksissa, ei ole mitään epäselvää siinä. Tänä päivänä poliisilla on soluttautumisoikeuskin, ellet sitä tiennyt. Siinä on teletunnistetieto pikkusen pieni juttu.

Hilja sielä kaikki televalvoja, hoono soomi anta kymppi mulle puhelin aika tavata se essobaari minä suukotta sua ja lav jyy longtaim?

mää laitoin tonnin ja nyt ootan koskas neiti tulee soittelee ovikelloo.

niin ja sitten kun vielä ymmärtäisit lukemasi: Telekuunetelusta on EROTETTAVA televalvonta. Itse sanoit: valvonta TARKOITTAA kuuntelua. Nolla pistettä sinulle. Lisäksi: valvonnassa kyse TUNNISTEtiedoista, eli laki valvonnasta koskee nimenomaan tunnisteita.

Kansanedustaja ei välttämättä tiedä, mutta tässä sinulle lakifaktaa:

Telekuuntelusta on lain valossa on erotettava televalvonta. Televalvonnassa on kysymys salassa pidettävien puhelinnumeroiden tai muiden tunnistetietojen hankkimisesta viesteistä, jotka on lähetetty rikoksesta epäillyn käyttämästä puhelinliittymästä, sähköpostiosoitteesta tai faksilaitteesta taikka vastaanotettu edellä mainittuun viestimeen. Tietoja on oikeus saada myös matkaviestimen sijainnista. Puhelinliittymä voidaan tilapäisesti jopa sulkea kokonaan.

Teletunnistetietoja voivat lisäksi saada käyttöönsä laissa määritellyt viranomaiset. Käytännössä kyseessä on aina rikoksen selvittäminen tai ehkäiseminen ja tietojen luovutusta pyytää esitutkintaviranomainen eli lähinnä poliisi tai tulli. Nykyisen lain mukaan heillä pitää olla tuomioistuimen lupa teletunnistetietojen saamiseksi.

Rikoksen yhteydessä tietoliikennetietoja voidaan käyttää monella tapaa. Varsinaisten teletunnistetietojen lisäksi voidaan törkeämpien rikosepäilyjen kohdalla hyödyntää myös televalvontaa. Tällöin voidaan kuunnella reaaliaikaisesti puheluita tai seurata sähköpostiviestiliikennettä.

ahaa, Tuomari siis tietää paremmin kuin Ben Z, joka sanoo sivuillaan näin: ”televalvontaa – siis tarkoittaa teletunnistetietoja, ei siis puhelujen sisällön kuuntelemista vaan teletunnistetietoja”

Useinhan nämä pikkuhousuja netissä myyvät tai rahaa prepaidiin pyytävät ovatkin MIEHIÄ! Eli tuplakusetus.

Homot myös esiintyvät tyttöinä ja pyytävät pojilta kalujen ja perseiden kuvia. Ja miehet hölmöt laittavat ja homot kiittää.

yks typy koitti joskus kaanestaa multa paria kymppiä että voi soittaa kaverilleen että voisi tulla mun kans kahville. asui kuulemma samas kaupungis ku mäkin. koitin kysyä että missä tavataan niin vastaus oli että siinä keskustan huoltoasemalla. kysyin että missäpäin kaupunkia hän asuu niin keskustas oli vastaus. sit keksin päästäni kuppilan nimen että sielläkö niin vastaus oli juu siellä. rahan lainauksen vakuudeksi hän olis antanu sos.turva tunnuksensa. hmmm mistäs mä sen tarkistan ku numero oli prepaid ja eikä hää olisi tullut näyttämään henkkareitaan kuin vasta lainauksen jälkeen. totesin että ei mee kusetukses läpi mutta jos tuut näyttäytyyn niin tarjoon sapuskat. ei tullu 🙂

Onko sinulla jotain pelättävää kun koetat nyt muuttaa mustaa valkoiseksi täällä? Ja aivan todella: poliisi tulee ottamaan pari esimerkkitapausta aivan varmasti lähitulevaisuudessa käsittelyynsä. Näillä jutuilla haetaan muoti-ilmiöön nk. pelokevaikutusta.

Voi hyvän tähden sentään. Älä nyt sovella lakia televalvonnasta teletunnistetietoihin. Televalvontaa käytetetään vakavissa rikoksissa (tarkoittaa: puhelinkuuntelua). Teletunnistetietoja kerätään aivan joka arkipäivä pienimmissäkin rikosepäilyissä, kuten jo sanoin: esim. lähestymiskieltojutuissa jne.

nii ja prp-liittymällä voi äänestää Habibia voittoon joka syksy BB-talossa

lainaus R-kioskin sivulta:
Voiko Prepaid-liittymistä tehdä mobiiliostoksia?

Kyllä, myös prepaid liittymistä voi tehdä mobiiliostoksia. Prepaid liittymistä tuotteen tai palvelun hinta veloitetaan heti asiakkaan puheajasta.

pakkokeinolaki 5 a luku 3 § Televalvonnan edellytykset

Kun on syytä epäillä jotakuta
1) rikoksesta, josta ei ole säädetty lievempää rangaistusta kuin neljä kuukautta vankeutta
—–

ei taida ihan 15e huijauksesta olla minimirangaistuksena 4kk linnaa

Onko se sekson ostaminen rikos vao ei? Entä jos yrittää ostaa seksiä netissä, ei paha jos 20€ saa parikymppistä pimppiä.

No ei ole älykkyydellä pilattuja ainakaan nuo huijarit; aivan kamalaa suomen kieltä ja kieliopittomuutta, mutta ehkä juuri tuollainen tyhmyys vetoaa sitten noihin keski-ikäisiin setiin, kun menevät lankaan noin helppoihin yrityksiin.

Tässä taas eräs vedätys samaiselta ilmoituspalstalta. Taitavat olla samat huijarit asialla. Nyt pyydetään jo aitoa rahaa pankkitilille! : ”Noniin, mut hiihtoloma alkoi ja mulla on aikaa nyt kaksiviikkoa.. Tulla
sinne sun tänne, mitä ikinä keksitään.. Nappasin
sun ilmotuksen siis ihan sattumalta, niitä oli tuolla aika paljon,
katotaan nyt sitten mitä tästä tulee..
Mulla on aika tiukat ehdot, enkä tee mitään poikkeuksia, mutta ei ne
kyllä oon niin tiukat.. Tässä mun facebookki:
http://www.facebook.com/profile.php?id**************

En tosiaan oo mikään huononnäköinen jos näät :), älä lisää frendiks
tuolla, mutta kyllä sä voit viestejä lähetellä..
yritän pitää siel vaa oikeet kaverit ja tuttavat jne.. Niin yks ehto on
se, että tää meidän väliset seksit saa tapahtua mun luona
ja sä saat tehdä ruuat meille ja kolmas on haluun susta ”Ns”
varmistuksen mun tilille.. Eli siirrät mulle 20 euroa, minkä
jälkeen annan sulle mun osoitteen ja puhelinnumeron.. Taino joo.. Tää
on tällänen varmistus juttu, älä sitä ihmettele..
ja et hävitä rahojas, emmä sun 20 euron kanssa lähe karkuun, en siis oo
maksullinen tai silleen, et mikään muu ei maksa.

Seksin suhteen,.. aahh.. Kaikki!.. Tykkään erittäin paljon ottaa suihin
ja olla ns” Takaapäin asennossa”.. Se tuntuu
kivalta.. Miltäs susta ja haluutkos lähettää kuvia? Laita pia varmistus
tulemaan niin tavataan jo ens viikon alussa..
Aijuunii tässä tilinumero: FI54 5720 1020 26** **

Viestittele mielummin facebookissa.. Taino täälläkin, taino ei sillä
mtn väliä 🙂 Laita viestiä, kun oot laittanu varmistuksen
nii aletaa suunnittelee tarkemmin.. ÄLäkä ehdota mtn, että voit antaa
käteisellä sen ja sen ja sen.. En tee poikkeuksia!
Tää mun varmistus plääni on aina onnistunut hyvin.

Kuvia näät mun facebookista.. Alastonkuvii lähetän varmistuksen
jälkeen..

Odottelen <3"

Viestissähän vaan pyydetään puheaikaa sen suurempia lupailematta. Ei taida kattaa petoksen merkkejä, että onnea vaan..

Vielä… en muista viime vuosilta yhtään lähestymiskieltojuttua, jossa ei teletunnistetietoja olisi käytetty näyttönä häirinnän laajuusarvioinnissa.

Voi lapsirakkaat, teletunnistetietoja käytetään nykyisin lähes jokaisessa rikoksessa, pienimmässäkin. Eihän se vaadi tutkinnanjohtajalta kuin pienen paperilapun rustaamisen. Käräjäoikeus tekee kansliapäätöksenä ratkaisun ja tunnistetietoja voi käyttää.
Monissa lähestymiskieltotapauksissa esim. niitä käytetään, joten voitte unohtaa ne ”vakavat” huumerikos ym jutut.

hyvää limpsaa,
ei prepaidilla voi maksaa mitään automaattikamaa, pöllö!

Joo tosta ois hyvä alkaa vetää rikosilmotusta. Kukahan mahtais kehdata niin tehdä 😀

Mistä tuosta tarkkaan ottaen näkee, että kyseessä on huijaus??

Mistä tuosta tarkkaan ottaen näkee, että kyseessä on huijaus??

Laatu maksaa 200€/h, eikä tarvitse jauhaa ihmissuhdepaskaa.
T: ylipainoinen

ei huijattua saldoa kaveripuheluihin kannatakaan käyttää, ennemmin tekee ostoksia hampurilaisbaareissa ja myyntiautomaateilla yms. Voi maksaa myös matkoja. Mee sä vaan haastattelee jotain limuautomaattia ja kysy silt kuka kävi ostaa.

Keski-ikäisille, naimissa oleville läskeille ukoille, jotka istuvat netissä päivästä toiseen silmät kiimasta kiiluen hakemassa nuoria tyttöjä itselleen. Aivan oikein. Huijaisivat vaan kaikki ylimääräiset rahat näiltä pornon katselusta seonneista ukkomiehiltä. Kun järjen sumentava kiima ja tyhmyys yhdistyy, ei voi syyttää kuin itseään nämä läskimahaiset äijtä.

noin hjuvan tekstin jälkeen voisin maksaa sen 15-20€ tuntematta huijatuksi tulemista.

poliisilla ei ole mitään asiaa puhelutietoihin muissa kuin vakavissa väkivalta- ja huumejutuissa, sen estää laki. Mitään 15 euron prepaid-huijauksia ei todellakaan aleta tutkia ja käsitellä tuhansia euroja maksavilla prosesseilla.

1. Eiköhän sitä saldoa huijata just sen takia puhelimeen, että sillä voi tekstailla normaalisti MUUALLE, esim. kavereille, toope!!! Mitä se huijari tekee saldolla, jota ei voi käyttää mihinkään???

2. Moni voi hyvin tehdä rikosilmoituksen. Poliisilla sitä paitsi voi olla näytösluontoinen halu saada joku tällainen huijari opetukseksi kiinni. Infotaan siitä sitten pelokkeeksi muille.

Niin että jätä nää viisaammille, esim. mulle!

no varmaan vaikea soittaa äitille ja iskälle eri liittymästä ku siitä jolla tekee huijauksia. Ja kuinka moni menee tekee rikosilmotuksen: ”olin niin tyhmä ja puutteessa että mua huijattii”

Miralle ja muillekin huijareille tällainen tieto:

Poliisi PÄÄSEE HELPOSTI anonyymien liittymien jäljille. On monia keinoja.

Yksi ihan tavallinen on se, että selvitetään kenelle kaikille olet tekstaillut. Uups, apua, siellä olikin kaveri…äiti…iskä…veli… Kun poliisi soittaa lokitietojen perusteella heille ja kysyy, että kenelle tällainen anonyymi numero josta saat viestejä kuuluu, niin käryhän siinä käy että napsahti.

Ainakin kirjoittajalla on suomen kielioppi täysin hallussa..

Oma kommentti