Voiko tämä olla totta: Johanna Tukiainen menee naimisiin!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen kirjoitti toisen vaiheen avioeropaperit viime marraskuussa, ja pika-avioliitosta Arto Länsmanin kanssa tuli historiaa. Nyt Tukiaisen suunnalta kuuluu kuitenkin kummia.

Neiti paljastaa Hymylle suunnittelevansa uusintahäitä miehensä kanssa. Nämä juhlallisuudet nähtäisiin Las Vegasissa.

Johanna ja Arto ovat jälleen kerran lähentyneet, ja kohublondi on bongattu Lapista paitsi keikoilta myös Arto-exänsä kainalosta. Johanna rakastaa Yhdysvaltoja, joten uuden avioliiton solmimiseen Vegas sopisi paremmin kuin hyvin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

olen maininnut johannan yllättävästä ihastustumisesta taas artoon kun alkaa oikeuden käynti lähestyyn. Artona juoksisin muualle ja pian.on se tuksu loukannut sitä miestä sen verta pahasti julkisuudessa. Tuntuu et se jotain kiksejä kun se molata toisia mediassa.se pitäs viedä hoitoon vähäks aikaa.kyl minä ainakin artona olisin nostanu kunnianloukaus syyteen tollaisesta jatkuvasta mollaamisesta.missä on tämä tuksun ulkomaalainen prinssi mistä se on hokenut koko ajan?eipä taida olla niin paljon kysyntää kuin tuksu kuvitelee

Ei muuta kuin ankarasti onnittelukortteja Takilatielle. Onkohan uusi vuokralainen jaksanut aurata postilaatikon edustan.

Onnea vaan nuorelle parille. Toivon vilpittömästi, että pari pitää Yhdysvalloista niin paljon,että jää sinne ikuisiksi ajoiksi. Täten kummankin maan kansalaisten keskimääräinen ÄO nousee huomattavasti. Hymy voisi kustantaa parille menoliput Las Vegasiin, mutta vain menoliput. Tämä tapahtuma on inhimillisyyden Korkeaveisu. Vaikka Tunkero onkin julkisesti pilkannut ja ivannut miestään röyhkeästi, niin lopulta hän on huomannut, että viallisimmankin ulkokuoren alta löytyy ihana, hellä ja rakastava poronpurija.

Ei muuta, kuin että kaksi normaaliin työelämään kykenemätöntä rahapulassaan taas tukeutuu toisiinsa, kun ei mitään muuta lööppikamaa ole löytynyt heitä elättämään. Ja aina löytyy joko Seiska tai Hymy uutisoimaan turhanaikaisten elämästä. Olisi mukavaa, jos heille tapahtuisi jotain oikeasti uutta ja merkittävää.

Tuhnu-muori voisi pitää häänsä Lotinanpellossa Venäjän Karjalassa. Siinä olisi lotinaa kerrakseen, kun morsmaikun reidet hölskyisivät häävuoteessa. Ihan yhdentekevä uutinen.

HYIPPUIHANAA!!!!!!!!!!!!!!TUKSU IS BACK!! TÄTÄ MÄÄ OOTINNIIII

siis johanna suunnitelee vai onko se iha artonki mielipidettä kysyny :DDDDDDDDDDDDD v…u mikä luuseri!!!!!!!

Tuksu on huomannut että AINOA tapa ansaita jotain fyffeä on että pysyä meediassa niin paljon kun mahdollista. Pubi”keikat” ei anna riitävästi, koska tosiasia on että Tuksu ei osa laulaa tai tanssia. Ainoa konsti jää mennä kanisteriporaajan, rotan, hampaaton luuserin kanssa naimisiin ja sillä saada palstatilaa.
Surullista, surullista.

Tunkki hei, avioliitto solmitaan Jumalan silmien alla ja on pysyvä, avioero on raskas synti, puhumattakaan tällaisesta pelleilystä. Etkö olekaan enää harras kristitty?

Toivottavasti Tuksu ja Arto lähtevät puhtaalta pöydältä tähän juttuun. Tunnettu ennustaja kertoi Tuksulle että Arto on se oikea. Korttien kertomaa ei voi muuksi muuttaa. Toivottavasti nyt nähdään oikeat häät Las Vegasin tyyliin. Onnea jo etukäteen!

Muituttaa Tukiainen ja Länsman samanlaiselta kuin entiset eroajat Nykänen ja Tapola.
Jos aiotte noin tehdä jääkää kokonaan sinne Las Vegasiin ja jätätte Suomeen tulemisen kokonaan joten menolippu sinne sitten paluuta ei takaisin.
Pa PAIIII

Lehmä ja lypsykone ja ruoho. Jokainen niistä liittyy yhteen.

1 –tapahtuu jotain lievää
x — Arto muksii Tuksua
2 — Tuksu muksii Artoa tosi kovaa
OMA VAIHTOEHTO!

–ttu mitä -askaa 🙁
OTTAKAA selville missä kuosissa ON Jollaksen murtokeikka tutkinta KUN;
http://aijaa.com/006299599889 näyttää Jokhi sanoneen murtajat olevankiinni ?
jäähänkö ne jäin kii ? vai mitä ???
OTTAKAA HYVÄNEN AIKA SELVÄÄ HUMY !!!

Saako Arto ne uudet legot juhlan kunniaksi? Joohan?

TuksArsi aikovat MattiMervi linjalle ja heillä on vasta ensimmäinen otos takana. Sitä seuraa toinen avioliitto ja ero. Kolmas aviolliitto ja ero. Ja niin edellleen ja niin edelleen.

Niin kauan kuin näädät ja uteliaat jaksavat jauhaa asioista, niin kauan media rahastaa parilla.

Ja yhtä kauan näiden luusereitten syöksyklierre jatkuu.

Mihin se päättyi MattiMervin kohdalla?
Mervi menetti mielenterveytensä ja Matti vapautensa.
Tässä käynee samalla tavalla. Siihen ainakin tähdätään.

TuksArsista revitään irti kaikki mahdollinen ja senkin jälkeen keksimällä keksitään lisää. Koska JusSaanasta ei ollut lypsykoneeksi ja HenAnttikin on jo menneen talven lumia.

Media tarvitsee uhreja. Lukijat ruokkivat mediaa – ja samalla valittavat roskajournalismista.

Tuksusta paistoi kommenttien perusteella, ettei ollut Artosta eroon päässyt, kun muuta puheenaihetta sillä ollutkaan. Turha on Tuksun taas itkeä, kun Arto on hyväksikäyttävä katoileva luuseri.

onhan jenkkeihin tarvinnut täyttää ESTA-kaavake jo kauan… Sehän on käytännössä sama asia kuin se passiin lätkästävä viisumitarra.. Joten kyllä ne tutkii taustat siinä kohtaa samalla tavalla kuin ”normi” viisumia haettaessa.. Eli tuskin Tuksu jenkkeihin pääsee…

Ei taida Tuksu päästä amerikkaan kun on syytteitä päällä ja tuomioita rattijuopumuksesta ym. Ei pääse maahan ilman viisumia jos sitenkään. Normaali tervejärkinen suomalainen pääsee ilman viisumia USA:han 90 päiväksi.

jukka (vierailija), 19.2.2012 klo 11.30 ”Herranlahja”. HEH, HEH !!! Ai kun mä REPESIN !! ;D

Tais revetä myös Tuksukin !!

Viisumi on sama kuin maahantulolupa että älkää opettako äitiänne naimaan.

Tuksun rikosrekisterillä ei ole mitään menemistä Jenkkeihin. (JOHANNA -nimimerkki, viisumilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, Tuksu ei saa edes maahansaapumislupaa.)

HYVÄ TUKSU JA ARTO!!!
ANTAKAA PALAA VAAN! Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Pitäkää tyyli. Sitähän kansa haluaa! Veikkaan, että nuo haukkujat seuraavat teitä enemmän kuin monet muut. Sirkushuveja ihmisille, joilla ei ole elämää! Hyvä meininki!

Jos suomessakin olisi kuninkaallisia niin kansan ei tarvitsisi seurata näitä rupujen pariutumisia.

”JOHAN NA” Merkillä kirjoittanut, älä hauku muita, taidat itse olla tollo! Jos monta rikosta, niin et välttämättä saa tehdä edes välilaskua Jenkkeihin. Ja vai oikein 3KUUKAUTTA saa olla ilman viisumia, haluatko lukita vastauksen? 😀

kun on nähnyt arton herranlahjan,ihmettelee tätä paria,itsekkin olen pieni kullinen,mutta vaimoni pieni.

Seiskan kanssa on ilmeisesti jo tehty sopimus, Seiska maksaa lomat heille ja he menevät siellä naimisiin ja joko Seiskan toimittaja mukana tai sitten nämä ”kyyhkyläiset” raportoivat paikan päältä. SAIRASTA. Mitä sitä ei jotku tee skandaalijulkisuuden eteen.

taitaa olla edellisetkiin häät maksamatta, ja tuskin niin tyhmää lehteä on mikä suostuisi maksamaan noiden idioottien häitä jenkeissä.

Hei viisumia ei tarvita alle 3kk reissuihin. ottaisit selvää tollo.

tuksulla ei taida olla jenkkeihin asiaa. tuomittuna väkivalta rikollisena.

Jotenkin tää uutinen oli arvattavissa,liekö sitten totta tai ei.

Tuskin pääsee tuhnu ameriikkaan rikostaustansa takia.Nyt sen täytyy pitää äijä tyyttyväisenä kun oikeudenkäynti on toukokuussa ja syyttäjä ei syytä Artoa mistään.Tuskin tuo muuten olis Arton perään menny.

Tuksu pääsee taas ilmaiseksi
viettämään glamour elämää, sehän tekee mitä vaan jos joku muu maksaa.Ai tämä oli siis se ulkomaanmatka maaliskuun alussa??

Jahas,joko Seiska lopetti tuksu-uutisten julkaisen ja sulki rahahanat,nyt Hymy jatkaa sitten tuota paskan suoltamista.Jotenkin uskoin,että Hymyn moraali olisi ollut hieman korkeammalla,mutta uskoin väärin.Onnea vaan Hymylle

RISTUS…SANATON OON….VOI VITTU EIKÖ MUUTA RAHANANSAINKEINOO ENÄÄ KEKSI NÄÄKÄÄN KU TÄÄ PASKA?????? ÄÄH, TOSIAAN LOPPUU SANAT…NIIIN KYLLÄSTYNYT OON JO VIDDU!!!!!!!!!!!!!

Sitten häiden jälkeen suoraan varhaiseläkkeelle. Herran siunausta nuorelleparille.

Mitä noita videoita nähnyt niin taida Artosta enään olla edes TC-kiinnikkeitä naulaamaan.

Hyi hemmeti tuota lehmää, ja milloin Arto aikoo tulla kaapista ulos?

Ja jokainen, kuten minäkin, kuitenkin tulimme tälle sivulle lööpin perässä.

Onneksi en kuitenkaan koskaan osta Hymyä.

mikäs siinä.. ei kuulu muille..=D mutta luulempa ettei oikein jaksa ketään kiinnostaa näm uudet häät;)

Ja lehmät lentää kunnes tulee vastaan lentävä pullo johon Arto törmää ja Tunkki jatkaa lentoaan valtion majoitukseen. Iloista hääpäivää…

johana on ja arto kaunis apri . mutta mina olen kylsastynyt jo. enemman juttujia big brother ja ne on oikeita tahtia varsinkis sexykas janika vaika onkin porno film star ja kaikea paha.

Ja Hymy maksaa? Antakaa noiden ihmisten jo olla. Miksi heidät nostetaan väkisin taas ”valokeilaan”, kun paraneminen muuten voisi alkaa.

Oma kommentti