Toni osallistui Nelosen Julkkis Big Brotheriin

Volvo teki Toni Niemiselle ikävät temput: ”Nyt tuli ylitsepääsemätön ryppy meidän suhteeseemme”

Toni Nieminen pistää hyvin palvelleen, puoli miljoonaa kilometriä taivaltaneen ”sotaratsunsa” eli Volvonsa vaihtoon. Uuden auton hankintaan vaikuttaa olennaisesti rakkauteen ilmestynyt ryppy. Kärry jätti Tonin pihalle.

Mies kertoo somessa:

-Kävin aamulla salilla reippailemassa, ja sillä aikaa Volvo päätti lukita minut ulkopuolelle. Ei auttanut paristonvaihto kaukosäätimeen, eikä muutkaan temput. Vasaran hain jo lainaksi ystävällisiltä respan naisilta. No, keksin kumminkin soittaa auttajan paikalle. Asianmukaisella kalustolla varustettu avulias herrasmies saapuikin hätiin ja yritti ensin kuskin ovesta sisään. Lukon nappi nousi kyllä ylös, vaan ovi ei auennut. Seuraavaksi koukittiin auki konepelti, vain todetaksemme, että akussa on kyllä virtaa. Eipä loppuneet tällä kaverilla keinot siihen. Seuraavaksi takakontin kimppuun, joka antoikin periksi. Sieltä saikin taisteltua takapenkit nurin, eikä aikaakaan, kun istuin taas kuskin penkillä. Avaimet virtalukkoon ja kas, ovet aukenivat, Toni selittää.

Auton arvaamaton käytös saa kuitenkin jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi:

-Matka jatkuu taas, mutta nyt tuli ylitsepääsemätön ryppy minun ja Volvon suhteeseen. On aika hommata uusi työkalu. Kaikki, jotka voitte olla asiassa avuksi, niin pistäkää tarjouksia. Kaikki huomioidaan! Vaihdossa ei välttämättä tarvitse ottaa tuota yli puoli miljoonaa rullattua sotaratsua. Saa toki, jos haluaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: auto, avain, Toni Nieminen, Volvo

Kommentit

Oma kommentti