Vuosi kului, miten kävi Aleksi Valavuoren viinapäätökselle!?

Aleksi VahavuoriIsukiksi tuleva monitoimimies Aleksi Valavuori on ollut juomatta vuoden päivät. Mies lupaa, että korkki tulee pysymään jatkossakin kiinni.

-Juhliminen on jäänyt nolliin. Juomatta oleminen oli elämänmuutos. En halua julistaa sitä sen enempää. Minulla ei ole koskaan ollut näin hyvä olla. Sunnuntaiaamuisin soittelen kavereita pelaamaan tennistä, mutta aika harva kuitenkin vastaa, Aleksi naurahtaa Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: alkoholi, Aleksi Valavuori

Kommentit

kiinnosti kauheesti.Seuraavaksi jutut vaipanvaihdosta yms….

Koitappas Aleksi samaa kuin meikä; Olen 20v enkä ole ikinä juonut edes yhtä olutta. Ja silti olen parempi ihminen kuin Sinä, Aleksi. Ja opettele kasvattamaan partaa.

Kuka hän on? Mitä on saanut aikaan? Googlen mukaan tv-juontaja, urheilumanageri & liikemies. HAHA!

Tuli julkisuuteen Tanja Karpelan sängyn kautta… jee!

nimimerkki ”kyllästynyt” taitaa olla vaan kateellinen luuseri joka ei itse pysty samaan kuin Aleksi Valavuori. Hienoa Aleksi!

typerää terveysintoilua,tonni käteen ja känni toteen,nössöt

Eikös tää juontaja ole, vähän kuin törttöpetteri Ahomaakin, bongattu kaikenlaisista häiriötilanteista julkisuuteen. Oliko tämä mies joka hillui suorassa tv-lähetyksessä ja poistettiin katsomosta?

Tämän urheiluvaikuttajaksi itseään tituleeraavan Valavuoren pitää saada pärstänsä lehteen joka asiassa. Ei tuossa niin mitään kummalista ole, että sitä tarvii lehdessä toitottaa naamakuvan kera.

Tai sitten jotkut ei vaan pidä juomisesta… olisikohan se mahdollista?

Hieno päätös!! Tuota moni ei halua tai pysty tekemään, koska se vaatii kurinalaista itsensä hallitsemista.
Tsemiä vaan jatkossakin.

Oma kommentti