Wannabe-julkkis samassa hytissä Hunks-komistuksen kanssa – mitä sanoo boyfriend?

Laine BruceHymyn sivuilla Wannabe-julkkiksen blogia pitävä missikaunotar Laine Bruce on kertonut seurustelevansa onnellisesti, jonka vuoksi hän ei myöskään kuvittele päätyvänsä julkisuuteen salarakkaan ominaisuudessa.

Hiljattain neitokainen kuitenkin bongattiin julkkisristeilyllä läheisissä tunnelmissa Hunks-komistusten kanssa.

-Laine istui Hunksien pöydässä eikä juuri nähnyt tai kuullut muuta kuin nämä herkkupalat. Illan aikana Laine, 20, nähtiin myös samassa hytissä tummahipiäisen Hunks-komistuksen, Juccin kanssa. Mitä on tapahtunut, se jää arvailujen varaan, Hymylle raportoidaan laivalta.

Jucci on iältään lähempänä neljää- kuin kahtakymmentä, mutta se ei vauhdikkaan parikymppisen missineitokaisen päivää pilannut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hunks, Laine Bruce

Kommentit

Sanottu jo aiemmin. Hymyn ei kannattaisi lähteä seiskailemaan tällaisilla tyhjänpäiväisillä tyypeillä ja yrittää väkisin tehdä juttuja, ja julkkiksia tyhjästä. Pistäkää tuollekin muijalle lopputili ja käskekää hänen mennä töihin. Uutisoikaa oikeista julkisuuden henkilöistä.

ei ole kyllä hyvä kuva tytöstä..on parempiakin kuvia nähty tosta.

Juccin boyfriend tanssii ilmeisesti samassa poikatanssiryhmässä, ryhmän sisäisiä riitoja tiedossa!

Ei tollasille naikkosille poikaystävät mitään merkitse, mutta eipä tommonen ressu mitään oikeata poikaystävää saakkaan, onnellisesti hyväksikäytetty.

Oma kommentti