Wau mikä Miss Isoäiti!

Maria Yli-KojolaMiss Isoäidiksi valittu 42-vuotias Maria Yli-Kojola peräänkuuluttaa mummuiluun vauhtia!

Helsinkiläinen äidinkielen opettaja kruunattiin Hymyn Miss Isoäidiksi toissa viikolla Viking Linen Ruotsin-risteilyllä. Liikuntaa, muun muassa zumbaa ja jalkapalloa harrastavalla mummulla on yksi lapsi ja yksi lapsenlapsi.

 

-Haluan tuoda esiin, että meitä isoäitejä on monenmoisia. Isoäidilläkin on oikeus harrastaa mitä haluaa, kulkea muotikuteissa ja bailata sydämensä kyllyydestä, hän toteaa.

-Ideanani on laajentaa jo parina vuonna ystävilleni järjestämääni mummopiknikiä siten, että kaikki mummot, ja miksei myös vaarit, olisivat tervetulleita tapahtumaan, aktiivimummu jatkaa.

Marian ajatuksia lisää ensi viikolla ilmestyvässä joulukuun Hymyssä. Sieltä löydät myös vauhdikkaan ja iloisen kisareportaasin laivalta.

 

Teksti:Hymyn toimitus
Avainsanat: Miss Isoäiti, Maria Yli-Kojola

Kommentit

ota opiksesi: Täh? Kenestä ja mistä ihmeestä sinä puhut?

No nyt kun kerran naisista puhutaan, ottakaa esikuvaksi kanervapojan akka elina, se muija antaa anteeksi IANKAIKKISESTI KAIKEN EIKÄ KYSELE TAI KYSEENALAISTA YHTÄÄN MITÄÄN. Oppikaa!!!!

Onko sinun ymmärryksessäsi vikaa, juuri sanoin että myös sellaisia on poistettu, jossa ei ole mitään haukkuja/asiattomuuksia. että turhaan kiittelet.

Oikeat on poistettu, kiitos ylläpito/modet. 🙂

No kyllä on poistettu, esim. viesti jonka eilen kirjoitin,että poistetaan viestejä. Asiallisia on todellakin poistettu ja tämäkin poistetaan kohta alta aikayksikön. Olen hämmentynyt tästä.Tässä viestissä ei käsittääkseni ole mtn miksi tämäkin pitäisi poistaa…Mutta katsotaan kauanko menee, että tämäkin poistetaan. Ei näköjään kannata vierailla hymyn sivustolla enää 🙁 🙁

Maria on nuori ja energinen, varmasti jaksaa edustaa Hymyä miss isoäitinä, ja olla mukana kaikessa. Tsemppiä kovasti Marialle! Toivoo Sasa Paajanen, ehdokas nro 3.

Pitääkö kehua vain siksi että on eppaa kun moni pitää voittajasta? Kyllähän on kehuttu ympäri hymyn sivuja varmasti jokaista. 🙂 Turha tätä on pilata hauskaa kilpailua negatiivisilla kommenteilla kenestäkään, voittehan vaikka kertoa kuka oli oma suosikki, tai jos oma suosikki ei voittanut. Eihän siinä mitään, kaikkia kun ei voi miellyttää kukaan, se on mahdotonta. Synkkyys pois ja hymyä huuleen, eniten negatiivisuus syö teitä itseänne. 🙂

Eipä ole asiallisia viestejä poistettu yhtäkään, olen seurannut.Perintöprinsessoja ja muita finalisteja on kehuttu paljonkin muissa keskusteluissa ja sanon sitten tännekin että kymppi oli myös yksi suosikeistani, kuten ykkönen ja kakkonen myös. Oikein ihania ja kauniita.

Kehukaapa välillä vaikka ”perintöprinsessoja”, tai jopa finalisteja, niin ei käy liian tylsäksi jutut!

Minäkin olin onnekas, kun meillä oli mahdollisuus perustaa perhe jo nuorena. Jo reilu kaksikymppisenä, ihan kaikilla ei ole taloudellisesti vielä mahdollista, joten se on kyllä suuri rikkaus. Äitinikin sai isoäitiyden lahjan jo reilu neljänkymmenen, lahjaksi hän kutsuu. Mikä onkaan suurempi rikkaus kuin saada nauttia lapsenlapsista oikein pitkään!

Onnekas ihminen ja kauniskin vielä. Onnea vielä kerran voitostasi, myös toiseksi tulleelle ja kolmannelle.

Olisipa kauheaa olla mummo tuon ikäisenä, hui kamala…:O Mutta oikein kaunis mummo kyllä kuvassa, tosin hyvin laiha (juonteet korostuu).

Ihmiset olkaa suvaitsevaisia.Paljon onnea Marialle vielä kerran

Mä oon kolmen lapsen äiti ja kolmen lapsenlapsen mummi ja ikää mulla 46v.Mutta kyllä Maria on näyttävä ja upea mummi….tittelinsä ansainnut.ps.lapsenlapset ovat 10,9 ja 3 vuotiaat

Voihan vee,mikäs ikä joku 42v on että pitäis mummeliks alkaa ja mummoutuu. Eikö 42v ole aika nuori vielä?

Mariasta saa kyllä parempiakin kuvia kuin toi. *HÖH!* Mäkin oon ottanut parempia Mariasta, joka on kyl ehdottomasi mun suosikkimummoni noista elossa olevista tuntemistani mummoista!

Oma kommentti