Wau mitä seksipommeja CatCatin nelikymppiset kaunottaret tänään ovatkaan – katso ja kuolaa!

Katja ja Virpi KätkäKätkän laulavat sisarukset Virpi ja Katja ovat jo yli nelikymppisiä, mutta kävisivät parikymppisistä mennen tullen palatessa. Huumori räiskyy ja jutut ovat kaameita kuin keikkamuusikoilla konsanaan.

Hymy seurasi mimmien CatCat-bändin keikkaa hotelli Vantaassa tammikuisena iltana. Meininki oli hupaisaa kuin Putouksessa, ja lavalle yleisön keskeltä nousseelle Jormalle tuli komento: paita pois.

Lue helmeilevä keikkareportaasi helmikuun Hymystä.

Muuten, mitä mieltä Virpi on exänsä Tauskin ja tämän Henna-vaimon liitosta?

-Lähetin Tauskille ja Hennalle hääonnittelut, Virpi kertoo.

Mutta tämähän on jo vanhaa tietoa. Pari on jo eronnut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: CatCat, Katja Kätkä, Virpi Kätkä

Kommentit

kissus,joku muistaa,kaijan paarin,ajeltiin mummolasta mopoilla rantatietä 9v. osastoa kolikoita hakkaan,varmaan oltiin eka suomen ns. enemmän ko 8 mopoa serkkuineen pikkunavetan tallissa…maksasin ko sais sen jukepoksin

Tsemppiä vaan siskoksille, Tauski ei tule koskaan saamaan enää tuonnäköistä naista. Kauneus ei todella ole iästä kiinni, eikä nuori ole yhtä kuin seksikäs tai kaunis automaattisesti.Sitä joko on tai ei.

etelä suk,15v.siellä olleena ni ehkä varaa sanoa,home sweet lappland

kompuutterit poies ja hiihtään,virpi o ”vanha” lapinakka,joten siis niin joo ja jaa länkyttäjät juoskoot onnikan perässä…tuuhan virpi väystäjään hiihtään

On muuten nam nam tyttöjä molemmat.
Mitä se urpoileva Toiski täällä kokoajan haukkuu.?

Tytöt lähtee tekeen keikkaa , ei ne tolloja katsele.!

Kyllä on nenällä ja suulla noita naikkosia paiskattu!!

miks luen näitä,9 kultaa ja 1 platina,pysyy paremmin hereillä ko kahvilla,mutta miks elää elämää näillä saisse palstoilla ko musiikilliset lahjat mihin vaan,so,use yours brains tyttäret hyvät

Eihän näillä oo kun se yks ainoa biisi mitä ihmiset tietää ja silläkö nää vieläkin koittaa porskuttaa?!? Ei hyvin mee ja ikäkin jo painaa pahasti..

Kauniit siskokset,jatkakaa samaan malliin! Näytätte ainakin 10 vuotta nuoremmilta kuin olette.Upeita naisia!

Katoin et Julia ja Johannahan ne siin on,mutta 30 kg laihempina.

Kyllä noita puikottaisi, kumpaakin.

Virpi se täällä itse katkerana haukkuu Hennaa, kommenteista paistaa läpi! Henna nappasi miehen siltä, mutta en ihmettele, tauskille tuo olisikin jo liian vanha. Mitä iloa on vanhasta vaimosta?

Henna on paljon vanhemman näköinen kuin Virpi, Virpillä on ihanat huulet ja kauniit hampaat. Henna on kuin hevonen ikenineen, yäk!

Eikös Tauski antanut tolle pitkänenälle oikein isän kädestä, vai muistanko sen jutun väärin?

Virpi ja Henna ovat kuin kaksi marjaa, voisivat olla siskoksia, ihan ovat samasta puusta veistetty, Henna vain Virpistä nuorempi versio!

Komia olis päästä peuhaamaan likkojen kanssa yhyres.Olis siinä vanhainkodissa muistelemista!!!

Virpi todella kaunis. Varsinkin Hennaan verrattuna. En kyllä ymmärrä miten toi on voinu olla sen vammasen Tauskin kanssa?!

Pienestä kuvasta ei saa selvää, ovatko kolmi- vai kuuskymppisiä.

No ei ole helppoa kun oma mies vie vihille 20v nuoremman tanssijan ja mallin ja heille tulee vielä yhteinen lapsikin! Vähemmästäkin tulee ryppyjä mitä pitää suurella määrällä meikkiä peittää. Mutta voimia.

sirommat jalat niin menisi, mutta nyt tosissaan haittaa nuo hessu hopo jalat.

Henna on malli ja eikö jostain missikisoistakin ollut tuttu? Kyllä minä Hennan ottaisin mieluummin kun Virpi tädin mutta eipä se taitais huolia.

VIRPI on paljon kauniimpi kuin Henna, ja Virpin ja Tauskin olis kuulunut olla yhdessä! Toivottavasti he palaavat vielä joskus yhteen!

Näin personal trainerina antaisin vinkin että pieni kuntosalitreeni kesäksi kannattaisi molempien kun ovat esiintyvässä työssä. Pienelläkin treenillä saa jo tuloksia aikaan!

Katit nostattaa kadotettua itsetuntoa että pärjäisivät nuorille mallitypyille joihin heidän miehet ne lennossa vaihtaa!

No kai tuossa iässä naisella on ryppyjä väistämättäkin ilman että kateellisten niitä täytyy keksiä ja luonnollistahan se on ne meikillä yrittää peittää.

Molempien niin Hennan kuin Virpin olen nähnyt luonnossa läheltä ja kyllä Virpi on nuoremman näköinen kuin Henna. Mitkä rypyt..heh – kateelliset taas asialla. Hennassa on tyyliä… kuka muun niin sanoo kuin Henna itse. Kateellisena Virpin kauneudesta itse tänne kirjoittelee.

Olis painajainen herätä jommankumman noista vierestä! Toi kaksikko kun kuorii noi vaatteensa pois niin maha ja tissit roikkuu polvissa, kilo meikkiä pestään pois niin naamat on harmaat ja täynnä ryppyjä! Voi sitä näkyä!!

Just niin, kottaraisilla kilo meikkiä naamassa, molempien iho ja allit roikkuu, ja kadotettua nuoruutta koitetaan hakea horo saappaista!

Pyh!! Olen nähnyt sekä Hennan että Virpin Myllyssä ostoksilla ja voi taivas sitä Virpin ryppyjen määrää kun kilo meikkiä puuttui! En ollut tunnistaa!! Hennan nähnyt useasti, aina lumoavan kaunis!

todellakin virpi on paljon kauniimpi kuin tauskin on-off henna… virpi on luonnon kaunis eikä mikään silikoonilla pumpattu hevosennaama joka tyrkyttää itteään jokaisesta asiasta lehtien palstoille!

Tuossa on nyt kuvattu aivan väärästä kuvakulmasta kuvaa,ja siksi kengät näyttävät suhteettoman suurilta.

Miten voi olla noinkin pienillä naisilla kengän koko vähintään 40? Karseet hepon kaviot. Virpi on kyllä pussattava tytteli. Tuo toinen ei ole.

Kyllä tuo Virpi on todella kauniimpi kuin Henna..vaikka on 10 vuotta vanhempi.. Henna on jotenki niin elähtänyt ilmestys..

Oma kommentti