Wau! Näin hyvältä näyttää ensi kuussa 30v täyttävä Jasmin Mäntylä – katso!

Jasmin MäntyläJasmin Mäntylän muistavat kaikki yli kolmekymppiset suomalaiset. Kohukaunotar tuli julkisuuteen jo 16-vuotiaana, eikä kohuille tullut loppua. Jasmin rakastui 40 vuotta vanhempaan opettajaansa, avioitui nuorena, erosi muutaman kuukauden jälkeen, töppöili rattijuoppona, pahoinpideltiin miehensä toimesta, yhdistettiin Ilkka Kanervaan

Moni on sitä mieltä, että ilman kohuja Jasmin olisi menestynyt Miss Suomi -kisassa ja myöhemmin myös Miss Universumeissa. Jasmin valitsi kuitenkin toisin. Hän teki myös laulu-uran, mutta kouluttautui myöhemmin matkailualalle. Hän jätti kohujulkisuuden ja päätyi politiikkaan. Tämän syksyn kuntavaaleissa hän on ehdokkaana Kokoomuksen listoilta.

Jo parin kesäkauden ajan Jasmin on ollut tuttu näky Rodoksen saarella, jossa neitokainen tekee töitä hotellin animation-ryhmässä.

Jasmin on lisännyt Facebookiinsa tukun kuvia itsestään. Tässä kuvassa hän on lähdössä reippaana töihin. Kuten huomata saattaa, Jasminia on luonto kohdellut armollisesti. Mimmi on timmissä kunnossa, eikä näytä kolmekymppiseltä. Ensi kuussa Jassu kuitenkin saavuttaa kyseisen iän.

Kuva täällä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Oma kommentti