Wau, uusi naisellinen tyyli pukee sinua, Henna Kalinainen – katso kuva!

Henna KalinainenHenna Kalinainen on vihdoin saanut Helsingin Punavuoressa sijaitsevan asuntonsa remontin valmiiksi, ja pääsee pian muuttamaan kotiin. Henna kertoi Hymylle sisustaneensa samalla asunnon kokonaan uuteen uskoon, huonekalujakin tuli hankittua. Vain TV vielä puuttuu.

Myös elämässään Henna on tehnyt remontin. Uusi myyntihenkinen työ ja terveisiin elämäntapoihin palaaminen ovat nykyistä Hennaa. Nainen on myös tehnyt ulkonäölleen uudistuksia, sillä hiukset vaihtuivat jälleen vaaleiksi. Bisneshenkinen pukeutuminen on myös oma lukunsa.

Hyvältä näyttää, Henna!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Mitä mitä??? Saisko jotain jutun juurta? Mikä firma se on? – Kerro lisää, pliis!

Laita edes linkki!

sama chattimyyjähän se on niinku muutki entiset bb-julkimot ”myyntihenkinen” työ on FACEDIILI hahaha 😀

Feíkki turkiskaulus, kun oikeeseen ei ole varaa. Parempi olla käyttämättä ollenkaan näyttää nololta

Ei tästä ole kovinkaan pitkä aika, kun hän laittoi Twitteriin tai jonnekin kuvan, jossa seinällä oli valtava televisio.

Mitä tapahtui? Veikö ”sponsori” sen pois?

henna on kuin kilon paskaa syöneenä tuossa kuvassa XDDtulostettiin tää kuva työpåikan seinälle nyt menee päivät nopeemmin pars!

Onko vedetty turpaan vai miksi naama on niin turponu? Muistuttaa sitä tapolan mervii

hehhehehehehehehehehehe ” business Henna” whoaaahahahahahahahahah

Näyttää Amberilta. Miten tuo leukajuttu on niin iskostunut kaikkiin? Ihan on leuka Hennalla, vähän vain sellainen suippo purenta, jonka saisi hammmaslääkärillä ehkä korjattua.

EIHÄN OLE HENNA AITO

TURKIS!!!!!????????????? Muistan, että olet eläinten ystävä ja heikompien puolella, ja pelästyin kun näin tämän. Ethän käytä turkiksia???!!!

P.s olet todella kaunis.

”Hmm ehkä ihmiset hyväksyisi mut julkkiksena nyt tämän näköisenä?!?” … TURHIS!!!

Henna on vielä niin nuori että luulee paljo enempi kuin tietää.

Hei peruslihomista ja juomisen aiheuttamaa turvotusta, joka laskee vasta parin kuukauden päästä.
Kyllä Henskuli itse sen tietää. Katsoin kuvia hänen Twitter-sivultaan, upea nainen, ja se leukakin löytyi! 🙂
Henna, olet vaan semmoinen (aika moni meistä on), että sua pukee hoikkuus. Joko sä hyväksyt sen itsekurillisen elämän, jonka laihuus vaatii, tai sit olet ihan normaali peruspullanaama, mitä me kaikki muutkin olemme. So Simple It Is. SSII.
Sun on tehtävä valinta. Jos haluat olla hoikkis, sit et nauti elämästä yhtä usein viinilasillisen ääressä ja syö herkkuruokia joka päivä.
SSII.

Tsemiä Hennalle elämänmuutoksesta mutta muista että muutokset eivät ole nopeita! Yleensähän ihminen on juuri tässä huono – kärsivällisyys ei riitä. Ajattele mitä voit olla puolen vuoden päästä jos nyt jaksat! Sillä pärjäät.

Turha ihmisten haukkua. Jokaiselle tulee ikää joka näkyy vaikkapa kasvoista. Henna on kuitenkin kaunis ja tyylikäs tyttö, ihan vaan voitte katsella viereltänne löytyviä tyttöystäviä (jos löytyy), että turha haukkua.

Ei tule Ladasta mersua tekemälläkään vaikka kuinka pistäisi spoileria ja levikkeitä…sama juttu Hennan kanssa vaikka kuinka yrittää ei tule älykkään/seksikkään näköistä.

markkinainstituutti on kyl ihan yksinkertaisimmille ihmisille!

Miksi tämä kana viitsii olla täällä lehtien palstoilla haukuttavana.Ei mitään meriittiä, millä ois tunnettu.

Tyyli sopii Hennalle yhtä hyvin kuin otsatukka sialle. Tosta leuattomasta friikistä ei saa bisnesnaista tekemälläkään. Halpa mikä halpa.

näin leuan markkinoilla myymässä jotain rojua, puhuminen kuulosti vielä kauheammalta kuin telkkarissa.
Ei taida ainakaan niillä myyntituloilla juurikaan itseään elättää…

Nimimerkille ”Vihapuhe”

Määrittelepä se vihapuhe, jos pystyt. Vihapuhetta EI ole ilmiön analysointi. Täällä ei myöskään harrasteta koulukiusaamista, koska tämä ei ole koulu. Myöskään rasismista ei ole kyse.
– Voisitko ystävällisesti perustella mielipidettäsi hieman tarkemmin? – Kiitän!
P.S. Kyse lienee enemmänkin ns. julkkistyrkkyyden ilmimuodoista, jossa Hensku on aika kaukana esim. Tuksun meriiteistä. – Mikä sinua mättää siinä asiassa? Sitä paitsi Suomessa on jo perustuslainkin takaama sananvapaus, joka ainakin minun mielestäni on erittäin tärkeä yhteiskunnallinen arvo. – Vai oletko eri mieltä?

Johanna ”Joleene” Tuksu Tunkiainen on Suomen kaunein nainen *tsih* eikä Leuka-Henna pääse lähellekkään. Noissa vetimissä Leuka-Henna tulee saamaan myyntihenkisiä tarjouksia.

Kyllä täytyy sanoa että ihmiset ovat SAI-RAI-TA.
Mitä koulukiusaajien sakkia täällä vilisee.
Minulle ei tulisi mieleenikään arvostella toisia noin suurella vihalla.

hena on yksi suomen kaunemmista naisista. ja on myos fiksu nainen ja varmati parjaa elamasa ja loytaa hyva tulevassuden. henna tarvii menna tv tyo kun henna osaa se ja on sousittu!

Stailattu samanlaiseksi kuin entisen itäblokin h****t; kenties juuri tämä tyyli sopiikin hänelle. Se taas on eri asia, ketä/mitä varten homma on tehty. Hennukasta ei ole julkisuuteen, ja sillä siisti. Missä meriitit, joilla porskuttaa? No, niitä ei ole, eivätkä blogipläjäytsetkään oikein vedä kommentteja. Pelkkä julkkistyrkkyyshän ei ole meriitti.

Menköön oikeisiin töihin tai opiskelkoon itselleen kunnon ammatin, jolla elättää itsensä. Karu totuus on, että julkisuus ei tätä ex-rouvaa elätä, ja sillä siisti – liian paljon kilpailua alalla.

Ihan kuin Amber Moore Kaunareista, nyt kun blondannut hiuksensa.

sori hei…mul saldo loppu mut voisitteko tulla tekemään remonttia mun kämppään!!
Ja tämä tarina on tosi..Olis varmaan laskunkin maksanut..Jeah!!

mut hennalla on hoikka olemus ja hyvä perse. kyllä sitä jöyrii

Sorry, näin miehen näkökulmasta tämän naisen naamataulu on ruma, se ei miksikään muutu. Hieman petolinnun peräpään näköinen. On vain olemassa naisia, joilla on ruma naama, ei sitä pakkelit peitä tai muu hiusväri.

imekää omaa peppuanne haukkujat,ette varmaan yletä ja uskalla.

Mikä ihme sillä on, pakko tunkea julkisuuteen ja sitten ihmetellä kun sanotaan rumaksi?? Tolla naamalla!
Nyt alkaa jo ikä ja päihteetkin näkymään lärvistä…

Kyllähän ei tota mimmiä saa kauniiks vaikka jois kuus pulloa kossua…

En tiedä kuka on tämä kuuluisa hymyn tyylitietäjä, mutta Hennaa ei ole pukenut niin hänen vanha tai uusikaan tyyliinsä. Ainoa tyyli mikä hänelle sopisi, olisi jäädä sivuun julkisuudesta.

Oma kommentti