Wautsi mikä söpis kohumanageri olikaan missikisoissa – katso video!

Tuija JärvinenVuonna 1984 Miss Suomi -kisan voitti Anna-Liisa Tilus ja kilpailusta muistetaan myös Tiina Laine. Finaaliin otti osaa myös parikymppinen Tuija Järvinen, joka on myöhemmin tullut tunnetuksi Johanna Tukiaisen managerina. Tuija on myös Hymyn mielipiteitä jakava bloggaaja.

Nyt historian kätköistä on löytynyt video, jossa Järvinen säteilee 20-vuotiaana kaunottarena. Katso tuolta:

https://www.youtube.com/watch?v=-5FRO_N3ApU

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Miss Suomi, Tiina Laine, Anna-Liisa Tilus

Kommentit

Oli oikein kivan nakoinen tytto nuorena, mutta nyt valitettavasti ylipainoinen ja keltahampainen pubiruusu. Ja jonka jarjenjuoksu nayttaa samoin hidastuneen kauniisti puhuneen nuoreen versioonsa verrattuna.

tuija oli vielä pantavan näkönen .ei enää vaan kauhea kanttura joka on niin itsekeskeinen jottah. muuta vantaalle tai johonkin….

Eipä ole Tuksu samaan yltänyt, eikä yletä. Ottaako pattiin neiti MiaMariaJohanna. Revi tuosta ja vedä palkokasvi takaraivoon…*Huutonaurua Tuksulle*
Tuija olit ihan söpö tavis tytteli, kuten moni meistä 22v. ikäisinä.

Tsekatkaapa joskus tuon kisan voittaja Anna-Liisa Tilus, joka työskentelee Yleisradion telkkarikuuluttajana. Ja ikää nykyään samat noin 45 vuotta kuin manageri-Tuijalla. Hieman eroa ulkomuodossa, ja siten mitä luultavimmin menneen neljännesvuosisadan viihdekäytössään.

Oma kommentti