X Factor -Renne: Viestikohu!

Renne KorppilaX Factorista tuttu sympaattinen juontaja Renne Korppila joutui myrskyn silmään, kun selvisi, että mies on skinhead ja soittaa aatteellista musiikkia. Vaikka Renne kuinka selitti, ettei kannata rasismia, skandaali paisui kuin pullataikina. Vihdoin asia on tutkittu, Renne luopunut varmemmaksi vakuudeksi bändistään, ja hän saa jatkaa ohjelman parissa.

Nyt Renneä kohtaa aivan uusi kohu. Pitkään avioliitossa elänyt Renne on Hymyn tietojen mukaan viestitellyt hemaisevan kolmekymppisen naisen kanssa. Hymy sai käsiinsä viestit, joissa Renne ehdottelee naiselle pilke silmäkulmassa tuhmuuksia. Nainen ja Renne ovat myös tavanneet.

Mistä on kysymys? Siitä kertoo Hymy-lehden maaliskuun numero. Hymyn otettua yhteyttä Renneen tämä epäili viestejä ensin väärennetyiksi. Myöhemmin Renne tunnusti tuntevansa naisen, ja tavanneensakin hänet.

-Siinä kävi niin, että hän ihastui minuun, Renne väittää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: X Factor, Renne Korppila

Kommentit

Hip hei ja paskanjauhaja suomalaiset sai taas jutun juurta.. Miettikää nyt kusipäät mitä ite pikkujouluissanne touhuatte ennen ku alatte teilaamaan yhtä äijää..

vaikuttaa, että julkkistyrkky on tässä se nainen- lehteen päästävä keinolla, millä hyvänsä

Just joo, no jos vaikka Renne menis opiskelemaan edes amikseen, autoasentajii tää maa tarvitsee. Ei haittaa vaiks lukupää onkin heikko.

oli se kuulemma viime vuonna turussa ollessaan jotain 90-kiskaissut että ehkei se avioliitto kovin pyhä hänelle ole

Renne sopis parhaiten Kalinaisen kanssa. Nämä ihmistyypit ymmärtävät toisiaan parhaiten. Sääliksi käy vaimoa..

No tämä tyyppi ei ainakaan tyrkky ole niinkuin martinaesko,viivipetsku,turhiset tai tuksut.Normaali meininkiä!Turhaa kohua taas.Kuvakirjat on asiallisempia kuin typerät tribaalit!tribaalit on pellejä varten!!!!

Naurettava tyyppi. Kuvakirjat käsivarsissa. Jäänyt se vaihe päälle 30 vuodeksi.

no näytti suaki kiinnostavan kun luit oikeen jutun ja viitsit kirjoitellakin siitä aiheesta. voi sua, oot niin läpinäkyvä

ketä kiinnostaa joku turha renne? menis paskalle saunan taakse tuoki. antin ja hennan ja tukiaisen jouukkoon, sinne vaan!

Mä ehdotan Renneä kilpailemaan uuteen hittiohjelmaan ”Suomen Pahin Pettäjä 2010”!

Mä ehdotan Renneä kilpailemaan uuteen hittiohjelmaan ”Suomen Pahin Pettäjä 2010”!

Mä ehdotan Renneä kilpailemaan uuteen hittiohjelmaan ”Suomen Pahin Pettäjä 2010”!

Oma kommentti