X Factor -tuomari Renne tylytti eilistä kilpailijaa aamuradiossaan!

X Factorissa nähtiin eilen naiskilpailija, joka ei päässyt musiikkiopinnoistaan huolimatta jatkoon. Nainen ei ollut uskoa kohtaloaan, vaan jankkasi useampaan kertaan, voisiko hän laulaa tuomaristolle jonkin toisen kappaleen.

Ohjelman tuomaristossa istuva Renne ”Kohu” Korppila on siviilissä radiojuontaja. Tämän aamun Aamupojat-lähetyksessään NRJ-kanavalla Renne intoutui tylyttämään eilistä kilpailijaa.

Rennen mielestä ei riitä, että takana on musiikkiopintoja tai vaikkapa musiikkialan ammatti.

-Tässä lähdetään siitä, että täytyy olla sitä jotain, sitä ”X Factoria”. Tällä kilpailijattarella ei minusta ollut! Renne puhisi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: X Factor, Renne Korppila

Kommentit

Tuomarit ovat oikeasti aivan paskoja. Renne etunenässä.Tuskin tulee toista kautta, mikäli tämä saa edes loppuun saakka….

Voi hyvänen aika, mikä ohjelma. Eikös Suomesta löydy laulajia (jotka siis osaavat laulaa) ja tuomareita, jotka osaavat hommansa. Onhan meillä mahtavia laulunopettajia ja musiikinammattilaisia, jotka voisivat toimia tuomareina, vaikka ei julkkistaustaa olekaan. Koko ohjelma taitaa olla Suomelle mahdoton, kun ei täällä ole riittävää kompetenssia..

X-factorin ongelma ovat juuri tuomarivalinnat. Lindan ja Rennen ammattiaito ja kompetenssi ei vain riitä. Rennessä säälittävää on myydä bändinsä ja sielunsa julksuuden vuoksi.

Se kolmas vanhempi herra (nimeä en muista) taas vaikuttaa pätevältä, ja hänen tyylininsä on ihanan rauhallinen.

jotkut ovat pitäneet kovana kundina, osoittautunut aivan nössöksi.
varmaan pian nuo tatuoinnitkin paljastuvat hennatatskoiksi.

X Factor on onnettomien tähtien alla syntynyt toteutus. Katsojamäärä putoaa viikko viikolta, ja syynä on täydellisesti epäonnistuneet tuomarivalinnat, ala-arvoinen ohjaus ja leikkaus. Joutavia pölinöitä ihmisiltä joilla ei ole mitään sanottavaa, mielivaltaista tuomarointia sen mukaan miten huono päivä sattuuu olemaan tai aiheetonta nostetta ihmisille jotka selvästi laulavat nuotin vierestä.

No ei se mitään. Rennehän on näistä kuitenkin ainoa joka ei edes ole ollut musiikin ammattilainen. Muutenkin ihan nössö sponssipaidassaan.

Oma kommentti