Yksinhuoltaja Amin Asikaisen raju erikoishaastattelu erosta: ”Mulle perhe on kaikki kaikessa, vaimolle ei nähtävästi ollut”

Loppusyksystä eronnut entinen ammattilaisnyrkkeilyn Euroopan mestari Amin Asikainen on antanut painetulle Hymy-lehdelle avoimen tilityksen elämästään.

Amir, 4, ja Gabriel, 2, ovat Aminille kaikki kaikessa. Kämppä on siistissä kunnossa, mutta jotain kuitenkin puuttuu, kun toimittaja astuu sisään taloon. Tässä asunnossa ei näy enää naisen käden jälki. Amin ja hänen Nilufer-vaimonsa erosivat neljän avioliittovuoden jälkeen; kaikkiaan oltiin yhdessä kuusi vuotta.

-Ero tuli täytenä yllätyksenä. En yhtään lioittele, jos sanon, että se oli mulle totaalinen sokki, mies kuvaa hiljaisena.

-Kaikilla on jossain vaiheessa vaikeuksia. Meilläkin oli, ei se mikään salaisuus ole. Ajattelin kuitenkin että kaikesta selvitään puhumalla, Amin sanoo haastattelussa.

-Rakastin ja rakastan häntä yhä. Hän on lasteni äiti, Amin kiteyttää. Silti hän myöntää, että Niluferille perhe ei sittenkään ollut kaikki kaikessa. Hänelle oli tärkeää myös omat juttunsa.

-Kyllä mä olisin mennyt ihan paskaksi, jos ei olis näitä ihania lapsia. Ja hyvin me pärjätään. En ole katkera.

Lue Aminin koskettava tilitys painetusta Hymystä. Siinä myös totuus uusista naiskuvioista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: lapset, Amin Asikainen

Kommentit

Oma kommentti