Kuvituskuva: Hymy

Yleisö säikähti terrori-iskuksi – tässä totuus autolla päälleajosta Helsingissä!

Helsingin Siilitien tämänpäiväistä auto-onnettomuutta, jossa loukkaantui neljä henkilöä, ehdittiin jo sosiaalisessa mediassa arvella terrori-iskuksi. Nyt poliisi on tiedottanut asiasta.

Tänään 31.12.2016 klo 13.45 poliisi sai hälytystehtävän mennä Herttoniemen Siilitielle, jossa auto oli ajautunut jalkakäytävälle törmäten jalkakäytävällä oleviin ihmisiin ja hetkeä myöhemmin pysäköintialueen tuntumassa oleviin autoihin.

Alustavissa tutkimuksissa on nyt käynyt selville, että onnettomuusauton hieman yli 30-vuotias mieskuljettaja oli mahdollisesti saanut sairaskohtauksen ja menettänyt kuljettamansa ajoneuvon hallinnan.

Auto törmäsi jalkakäytäviällä ainakin neljään ihmiseen, jotka on viety sairaalaan – ainakin yhden vammat ovat vakavat. Ihmisiin törmäämisen jälkeen auto oli jatkanut matkaa suhteellisen kovalla nopeudella törmäten ainakin seitsemään pysäköityyn autoon. Autoista ainakin kaksi vaurioitui tuntuvasti.

Poliisin tekemissä alustavissa tutkimuksissa ei ole todettu viitteitä tahallisuudesta tai päihteistä. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: auto-onnettomuus, Herttoniemi, poliisi, Siilitie

Kommentit

Oma kommentti