Yrittäjä-Sanna: Munkkikahvi 50 senttiä – halaus kaupan päälle!

Sanna AlataloEnontekiön Sonkamuotkassa putiikkia pitävä Sanna Alatalo on erikoinen yrittäjäilmestys. Kaikki parikymmentä kylän asukkia tuntevat hänet, mutta niin tuntevat tuhannet etelän ihmisetkin, jotka pysähtyvät aina ohikulkiessaan Sannan kaupalle asioimaan.

Lappilaiskauppias on pitänyt munkkikahvin hinnan 50 sentissä jo 16 vuotta, tai no markka-aikana hinta oli kolme markkaa.

Korotuspaineita ei ole eikä tule. Onko tässä Suomen halvin munkki-kahvi-kombinaatio?

Yksi Sannan erikoisuuksista putiikinpitäjänä on se, että hän halaa kaikki asiakkaansa. Halaus on aivan ilmainen, vaikka ei mitään ostaisikaan.

Lue lappilaisen yrittäjänaisen mielenkiintoinen tarina marraskuun Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus
Avainsanat: Sanna Alatalo

Kommentit

”Otan sen halauksen kanssa, ja kourasen persiistä.”

Kouraseppa vaan jos ensiksi ennätät 😉 saattaapihan se käydä niinkin päin että Sanna ehtii ensiksi, on nimittäin sen verran räväkkä täti kyseessä.

Sanna Alatalo, HEI!
Kiitos viimeisestäsi, oli ihana kahvi+munkki lomamatkalla poikkeamassa2009. Oli mahtava,viitoit meille asioita. On tärkeä viittomakielitaito talella, helpompi kuuroja turistia tavataan,viitotaan asioita kahvitauossa. Kiitos Sannalle ja veljesi perheille!
Terveisiä kuuro-avioparilta Nurmeksesta.Halit

Kerrankin positiivinen juttu tässä BB-henkisessä aviisissa. Hyvä näin ja menestystä tälle urhealle ja positiiviselle yrittäjälle. Täytyy vaan toivoa, että etelän BB-siat ja Tukiaiset eivät tuppaa sankoin joukoin Sonkamuotkaan halpojen kahvien, ilmaisen julkisuuden ja halausten toivossa. Tulee muuten hintoihin korotuspainetta. PS. Jos kahvioosi eksyy noin 50 vuotias krapulainen, tai voimakkaasti juopunut sekava lapinmies, joka kaipailee glamouria, niin tuuppaa se pikaisesti etelän junaan. Jollaksessa kaipaillaan.

Pave, kannatetaan. Palkinnoksi yritystoiminnasta, jonka ainoa syy olemassaoloon ei ole varallisuuden kerryttäminen osakkeenomistajille.

PARVI-JUSSI KAI TÄSSÄ TÄRKEÄMPI ON. Ja hänen terveydentilansa. Baana-Saana on ajanut miehen aivan rikki. Onko millään enää mitään väliä?????

Nääsvillessä ei saa pahimmista paikoista enää santsikuppia 50 sentillä.

Täytyykin mopoilla ensi kesänä Sannaan munkkikahville. Se on niinkuin pistäis rahaa pankkiin! Otan sen halauksen kanssa, ja kourasen persiistä.

Sannan putikissa oli liian äänekäs henkilökunta, en mene toiste sinne.

Höh ilmaista työtä tehdään! Verot siitä halauksesta ainakin pitäisi maksaa vaikkei korvausta itselleen ottaisikaan! Täällä etelässä ”halauksen” hinta vaihtelee 150-250€ haarukassa.

Hmmm… paitsi että me haimme häneltä kerran avaimet lähistöllä sijaitsevaan mökkiin kuten oli tapana tuolta ne hakea, emmekä saaneet halausta, vaikka ne munkkikahvit joimmekin.

tampio kommentoimassa näköjään, onhan se kauheaa Suomen olosuhteissa että halataan ja myydään jotain ilman kiskurihintoja.

entä jos sil on jokuräkätauti ja se alkaa halaa ja pyyhkii limansa sun hihaa

Oma kommentti