Ystävä kummissaan mystisistä hälytyksistä: Kummitteliko Spede Pasanen?

Raimo KaukinenNastolalainen keksijä Raimo Kaukinen muistelee kymmenen vuotta sitten kuollutta ystäväänsä Spede Pasasta syyskuun Hymy-lehdessä erityisellä lämmöllä. Kaverusten elämään on mahtunut monta sattumusta ja yhteistä keksintöä.

Spedellä oli joka lauantai tärkeää puuhaa. Hän ajoi ystävänsä luo Nastolaan. Ja sitten ryhdyttiin keksimään! Raimo ja Spede perustivat myös yhteisen yrityksen, jota Raimo on jatkanut.

Kun Spede oli kuollut, Nastolan Kukkanen-järven rannalla järjestettiin näyttely Speden tekemistä julisteista. Näyttelysaliin tuotiin myös Speden patsas.

Näyttelyn aikana tapahtui jotain sellaista, mitä kukaan ei ole pystynyt selittämään. Joka yö hälytyslaitteet alkoivat soida, mutta syytä vartiointiliike ei löytänyt. Kun näyttely purettiin, hälytykset loppuivat. Lue mielenkiintoinen muistelojuttu lehdestämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pertti Pasanen, Spede Raimo Kaukinen

Kommentit

LOL!Mitenköhän käy kun julisteita täynnä olevaan huoneeseen asetetaan IR-ilmaisin

Paikalla on käynyt todennäköisesti kesätyöntekijä, joka ei ole tiennyt tarkalleen miten ilmaisimet toimivat tai ei vain ole jaksanut käyttää hieman aikaa syyn etsimiseen. IR-ilmaisin ei mittaa liikettä vaan lämmön vaihtelua. Saa googlettaa.

Stadissa hälyt soi samoissa paikoissa päivittäin. Ko. näyttelyyn liittyvät useat tekijät aiheuttivat hälyt. Tästä on raporttikin kirjattu.

BÖÖÖ! Spede tässä kumittelee…

Oma kommentti