Ystävä kuoli – tangokunkku nousi silti lavalle

helmikallioEx-tangokuningas Saska Helmikallio kertoo heinäkuun Hymy-lehden haastattelussaan itkeneensä viimeksi lapsuudenystävänsä hautajaisissa.

– Hän kuoli tapaturmaisesti. En yleensä itke, mutta silloin tuli vedet silmiin. Kai minuun on iskostettu, ettei mies itke.

– Kuolema kyllä pysäytti ja sai ajattelemaan omaa elämääkin uudella tavalla: olihan ystävä samaa ikäluokkaa. Rupesin miettimään, kuinka kaikki tosiaan voi olla poissa yhtenä kauniina päivänä. Päätin nauttia joka aamusta, käyttää päiväni hyödyksi.

Saska nousi suru-uutisen saatuaan kuitenkin lavalle, sillä oli juuri keikkamatkalla.

– Jätkien kanssa puhuttiin asiasta ja päätettiin vetää keikka entistä kovemmin, ystävän muistolle. Show must go on, Saska kertoo Hymyn haastattelussa, jossa hän paljastaa myös naiskuvioitaan. Mies on sinkku, eikä teilaa sitäkään, että rakas löytyisi keikalta…

Tässä muutamia Saskan ajatuksia heinäkuun Hymyn jutusta:

Miten ehkäiset ”hotellikuoleman”?
– Saan kyllä aikani kulumaan. Siisteyshuoltoon menee oma hetkensä, saunon, katson televisiota. Esiintymisen jälkeen tulee usein kuitenkin syvä pudotus. Kun roudaa tavaroita tyhjällä tanssilavalla, josta aplodit ovat kaikonneet, miettii, kuinka katoavaista suosio onkaan.

Paljasta intohimosi?
– Musiikki on tärkein. Liikun myös aika intohimoisesti, jos en muuta, niin venyttelen kotona.

Millainen nainen kääntää pääsi?
– Viehättävä, fiksu, tasapainoinen, kunnon tyttö jalat maassa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: kuolema, Saska Helmikallio, Tangokuningas

Kommentit

saska.hienoa että sinulla on kanttia sanoa, että itket.mutta sinustahan näkeekin että olet luonnonlapsi,täydet kypät SASKA!!!

SASKA ON ÄIJÄ!! siis huhhu sympaattinen ja fiksu!! ja mestarigrillaileee 😉

Oma kommentti