Ystävä: Mika Myllylää ja Matti Nykästä uhkaa Tony Halmeen kohtalo!

Tony Halmetta tultiin puolustamaan julkisuuteen, kun hän kuoli. Hän sai kuitenkin elää viime ajat yksin ongelmiensa kanssa, yksinäisyydessäkin. Kaljaa oltiin tarjoamassa ja selkään taputtelemassa, mutta kukaan ei välittänyt ottaa ystävyyden todellista roolia esiin: auttaa päihteiden kanssa selviämisessä.

Näin kirjoittaa Hymylle Tonyn pitkään tuntenut mieshenkilö, joka ei halua nimeään esiin. Hän tuntee myös Matti Nykäsen ja Mika Myllylän ja on ulkomailta käsin seurannut heidän viime aikojen elämäänsä.

-Tämä ei hyvältä näytä. Nyt jos koskaan sällit tarvitsisivat apua! Muutoin heitä uhkaa vääjäämättä sama kohtalo kuin Tonya.

Ystävä järkyttyi lukiessaan tiedotusvälineistä eilen Mika Myllylän huumeidenkäytöstä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Tony Halme, Mika Myllylä

Kommentit

itse olen käynyt terapiassa jo
3,5v.,seurani on muuttunut olen entistä yksinäisempi , en käy kuppiloissa joskus tissuttelen viiniä itekseni,eipä sitäkään huvita kaikistellen jatkaa seuraavana päivänä. AA-kerho ei käy eikä minkään sortin marttakeho menen entistä enempi lukkoon . Olen ollut lapsesta asti ittekseen eleliä,suvussani on paljon ns.aikuisia sinkkuja.Sitten se on ollut viina ainut kaveri.Ainut auttajasi on sinä itse ja vahva tahto jos omaa halua ei ole ei sitä kukaan muukaan puolestasi tee .

Onko kukaan tullut miettineeksi, mikähän ihmeen syy KH:lla olisi ollut häpäistä tämä kyseinen vainaja? Kai yleensä jonkinlainen motiivi on löydettävissä vai olisiko sittenkin ollut niin, että tarkoitus oli avata ihmisten silmät sille, miten näitä tiettyjä julkisuuden henkilöitä lehdistö käsittelee ja kansa lukee ahnehtien?

Sitten kun vielä soppaan lisätään ”luottotoimittaja”, on loppukin toivo mennyt.

Yks on onneton lisää, taimaassa tavattu.
Syvästi surullista.

Niin eikös toi äijä ole ulkomailla, että siksi ei ole itse voinut auttaa. Mutta toisaalta, eihän kaikilta täällä vierailevilta voi lukutaitoa odottaa.

Sinne vaan, samaan kuoppaan kaikki juntit ja betonia perään!

vaikka kaikkea hyvää näyttäisi ihmisellä olevan ,,,niin siitä huolimatta vetää överiksi,,,luultavasti sen itsekin huomaa ja antaa vain lopun tulla,,,ei siinä kaverit auta ja itseä ei jaksa kiinnostaa…

Kaarina Hazard on pukenut ”fasistisen” (Petri Sarvamaa) kirjoituksensa taitavasti niin, että kyllä se sensaatiomediakulttuurin kritiikkinä menee. Rumia sanoja on käytetty Tonysta, mutta ikäänkuin lehdistön tai meidän sanominamme ja ajatteleminamme. Onko sitten ollut tarkoitus aidosti tuo vai järjestää pakotie vainajanherjaussyytteiltä? Liekö nimimerkki Sananvapaustesti ajatellut samoin käyttäessään Kaarinasta sanaa ”p*rseenreikä: IL:ssä:

”Kaarina Hazard on pelkkä kynällään itserakkauttaan tyydyttävä sairas persereikä, joka hallitsee vain solvaavan ja herjaavan tyylin – täysi miinus, siis nollaa vähempi ihminen.” http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=253459

Tuo oli siis sananvapaustesti. Ihan yhtä ala-arvoista tekstiä mielestäni kuin K.Hazardin raapustukset. Mitä mieltä ollaan, tuleeko syytteitä? Hazard sen sijaan paljasti siloisemman päänsä ja meni ja kusi (ellei muutakin) julkisesti vainajan haudalle läheisten ja tuttujen suruaikana. Melko Narttu! -Ko?

Hmm… Vaikka on kyllä myönnettävä, että Hazardin kirjoitus on laadittu niin, että se voidaan käsittää myös skandaalilehdistön ja sen lööpinjanoisten lukijoiden kritiikkinä.

Liki jokainen Kaarinan lause viittaa siihen, miten media on meille Tonysta uutisoinut ja meitä on kiinnostanut vain raadolliset asiat kuin nyky-Nykäsestä ikään. Ei esimerkiksi raitistuminen vaan uudelleenretkahdukset yms. Itse asiassa niin taitaa olla – mutta tekikö Kaarina tuon tyylivalinnan vain teknisenä takatienä voidakseen selitellä jälkikäteen vainajanhäpäisyn? Vai häpäisikö hän vain meidät, jotka elätämme sensaatiomyllyt?

On kyllä sellainenkin tosiasia, että vaikka autetaan, niin jos avunsaaja ei itse halua raitistua tai tajua pohjan olevan lähellä, niin mites autat. Matti on ollut muutamissa AA-ryhmissä joskus ja sanoi, ettei sovi hänelle. Mika etsii ihmettä jeesuksesta. On nyt kuitenkin niin, että näiden kahden kohdalla on kyse ihan omasta asenteesta ja halusta selvitä. Kännissä tai heti jotain kun on tapahtunut, molemmat katuvat lehdissä. Tonyn kohdalla ei voi verrata näihin miehiin mitenkään. Tonyn oleminen järvenpäässä, sen ampumajutun jälkeen(6viikoa sairaalassa) ei auttanut kipuihin, mutta selvinpäin oli kuitenkin 2vuotta, tosiasia on, ettei kaverille joka yrittää olla selvillävesillä, tarjota viinaa. Mitähän itse mahdoit tehdä kun Krissekään et varmaan ole?

Oma kommentti