70-vuotias Maunu Hämäläinen asuu Monacossa, ajaa Ferrarilla ja hänellä on liki 40 vuotta nuorempi vaimo!

Maunu Hämäläinen, 70, on edennyt elämässään vaatimattomista oloista Monacon kaduille. Iloa tuo myös 34 vuotta nuorempi Aleksandra-vaimo. Maunun tarinan voi nyt lukea painetusta Hymy-lehdestä. Jutun kirjoitti Esa Pesonen ja kuvasi Kari Pekonen.

Maunu ”Pikimanu” Hämäläinen on kulkenut pitkän tien Kiteen korvesta asvalttiyrittäjäksi. Kortteeri häneltä löytyy Belgian lisäksi Monacosta. Takanaan hänellä on konkursseja ja värikäs uusi alku Neuvostoliiton jälkeisessä mafian hallitsemassa Latviassa.

Laman iskiessä 1990-luvun alussa Manun korttipakka kaatui. Lama-aikana Manu kohtasi saman ongelman kuin monet muutkin yrittäjät. Työt loppuivat kuin seinään ja velkaa riitti. Manultakin menivät yritykset nurin, vaikka yritys oli kova.

Hän perusti Latviaan maanrakennusyrityksen. Manu on aina arvostanut nopeita autoja ja kauniita naisia. Niinpä Manu osti Riiasta muiden bisneksiensä ohella mallitoimiston. Sieltä mallien joukosta löytyi elämään uusi rakkaus ja nykyinen vaimo Aleksandra, 36. Tällä hetkellä Manu elättää itsensä ja vaimonsa konsultin töillä. Asvalttihommat ovat taaksejäänyttä elämää. (juttu jatkuu kuvan jälkeen)

-Äiti kauhisteli aluksi suhdettamme. Kuitenkin, kun oppi tuntemaan Aleksandran, hän oli tyytyväinen. Kenenkään on turha kuvitella, että tämä olisi sellainen vanhan ukon ja nuoren tytön perinteinen avioliitto. Meillä on rock and rollia suhteessa, yhtään tylsää päivää Aleksandran kanssa minulla ei ole ollut, mies toteaa värikkäässä jutussa Hymyn painetussa lehdessä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maunu Hämäläinen, Pikimanu

Kommentit

Oma kommentti