Aki Manninen pui öistä riitaa Rita-vaimonsa kanssa: ”Sain lukea ajatuksiasi lehtiä myöten”

Rita Niemi-Manninen avautui eilen Instagramissa aviomiehestään Akista. Naista oli ryhtynyt kismittämään se, ettei mies ollut pitänyt kiinni heidän tekemästään sopimuksesta. Donna-tytär oli pitänyt opettaa nukkumaan omassa sängyssään, mutta Aki oli heltynyt ja antanut lähes saman tien periksi.

Rita myönsi homman menneen väsyneenä yli ja hän oli uhkaillut jopa avioerolla. Nyt Aki on puinut episodia samaan tyyliin kuin vaimonsa, eli julkisesti.

– Vaimo on ”nollasta sataan alle sekunnissa” -tyyppiä, mutta toki leppyy yhtä nopeasti. Itselläni leppyminen kestää kyllä huomattavasti kauemmin, ehkä siksi, koska jos mä jotain sanon, niin tarkoitan sitä, mä olen varmaan se vanha jäärä. Vaimo taas päästelee kaikennäköisiä sammakoita siinä kiukun hetkellä, Manninen veistelee pilke silmäkulmassa.

Hän piikittelee vaimoaan myös väsyneenä tehdystä julkisesta ulostulosta.

– Miksi nyt sitten täällä näin julkisesti avaudun Rita-asiasta?  Koska sain sinun ajatuksiasi lukea lehtiä myöten.

Temperamenttisen parin öinen selkkaus on kuitenkin selkeästi loppuunkäsitelty. Aki innostuukin lopuksi kehumaan Ritaa kauniin sanakääntein.

– Kyllä ne tähtihetket aika vähissä tässä arkisessa puurtamisessa on… Anteeksipyyntö on yhtä tärkeää kuin anteeksianto… Olet parasta mitä, elämässäni on sekä mahtava äiti tyttärellemme

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Aki Manninen, lapsiperhe, parisuhde, Rita Manninen, Rita Niemi-Manninen

Kommentit

Alkuviikosta mietin että eipähän ole sitä viikon ”Mannisista” uutisointia ollut muutaman viikon aikana niin sieltähän se sitten lopulta tuli…

Ne on nämä ns. pikkujulkut joiden pakon omainen tarve on medioittaa joka käänne elämässään.. Oikeita ansioituneita syitä ei ole. ,mutta sitten lähetellään mediaan jokainen pieru ja ruskea läntti kalsareissa.. Ihan oikeasti,ketä kiinnostaa ihmisten riidat muksun nukkuma paikoista?

Oma kommentti