Henna ja Tauski Peltosen erosoppa – nyt puuhataan jo lähestymiskieltoa!

Henna TuominenLomalta palannut Henna Peltonen kertoo olevansa ihmeissään miehensä Tauskin erikoisista väittämistä mediassa.

-Hän antaa minusta kielteisiä lausuntoja julkisuuteen, kun taas viimeiset tekstiviestit häneltä ovat, että ”ei kulta anneta maailman rikkoa rakkauttamme”, Peltonen ihmettelee.

Hän toteaa harkinneensa häiriköinnin vuoksi lähestymiskieltoa.

-Tulen vaatimaan julkiset dna-testit lapsesta. Ja ellei käytös muutu, en uskalla päästää tulevaisuudessa lastani hänen lähellekään. Suojelen lastani viimeiseen asti, Henna päättää.

Apua mikä erosoppa!

Henna paljastaa eron taustoja

Vartija paikalle

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Henna heppa hevosnaama syöpi vain heiniä ja rauhoittuu.
En todellakaan ymmärrä kuin 2 aikuista ihmistä viitsii puida eroansa julkisesti!!!!

Lastensuojeluviranomaiset ei vie lapsia edes narkomaaneilta helposti joten jos vanhemmat on julkisuuden henkilöitä niin tuskin se on syy viedä lasta.. Täällä on sitten hauskoja kommentteja:D

Jos DNA-testi todistaa Tauskin lapsen isäksi, hänellä on silloin LAILLINEN OIKEUS tavata lastaan.

On lapsen oikeuksien rikkomista – ja siten Suomen Lain mukainen Rikos – estää lasta tapaamasta vanhempiaan vaikka nämä olisivatkin eronneet.

Että sillä mallilla niiden (syntymättömienkin) mukuloiden kanssa.

Tajutkaa ääliöt julkisuustyrkyt:
Jos ette osaa olla ihmisiksi, Lastensuojelu tulee ja vie muksun, ettekä sen jälkeen KUMPIKAAN saa edes aavistusta missä hän on.

Totuuden sanoen: se olisikin lapselle parasta.
Olete hulluja molemmat!

Tuksu-Arsi, Matti-Mervi Henna-Antti …samaa saatanan linjaa kaikilla. Ei mitään uutta näilläkään. Johan tuo lähestymiskieltokin ennustettiin kommenteissa. Seuraavaksi tulevat sitten ne ”Hän on narsistinen psykopaatti” – syytökset. Ninhän ne muutkin jauhaa.

Täytyy sanoa että Hennassa on munaa!! Ei paljon anna alkkistauskin hyppiä varpaille, lataa aina takasin!
Tykkään tosta meiningistä!!

Henna tuskin tekisi julkista dna testiä jos ei tietäisi että tauski on lapsen isä. Ja mistä sen tietää mitä kaikkea tuo väkivaltainen tauski on tehnyt hennalle, voi hyvinkin saada lähestymiskiellon.. Who knows.

Mikä ihmeen lähestymiskielto!
Ei sitä niin vaan saa, tulee Henna sen huomaamaan 🙂

DNA-testien suunnittelu viittaa selkeästi siihen että Henna on harrastanut seksiä muidenkin kuin Tauskin kanssa suhteen aikana!

Hennahan tahtoo puhdistaa maineensa, kun julkinen testi näyttäisi, että Tauski on isä. Ehkä Henna on niin varma asiasta, että uskaltaa leikkiin lähteä.

Hennalla julkinen tarkoittanee sitä, että yhteiskunta maksaa ja että koko hässäkkä pakkouutisoidaan Suomen kaikissa medioissa. 🙂

Mutta, kun tapausta hiukan kuorii, niin ei siitä muuta paljastu kuin halu päästä julkisuuteen hinnalla millä tahansa.

Tauskilta tulee levy, tää on tauskin sairasta ”Julkisuutta vaikka oman lapsen kustannuksella” -levyn markkinointia!

Mikähän tarkoitus tällä kaikella touhulla on, vai ovatko nämä kaksi vain”tyhmiä”, vai onko tämä kaikki huomoin hakua, vai mitä. Välillä näiden kahden riita vaikuttaa kuin kahden pikkukakaran hiekka-laatikko riitelyltä, mutta kuitenkin…kun on ”mittavat” varotoimet jne…en tajua?

Tauskilla on kyllä vakava ongelma.
Säälisin mutta sääli on sairautta..
Pysy Henna vahvana!!

Siis minkä kumman takia äiti vaatii DNA-testejä? Eikö hän siis itse tiedä lapsensa isää?

eikösne 2000 mallia sitä tauskin nakkia oota siellä facebookissa,lottis vois neuvoo,kuinne hoidellaan.

Miettikääs julkkistyrkyt sitä,että kaikki paska mitä täällä lauotte,on myös tämän tulevan lapsen luettavissa.Nämä kun aina jostain löytyy myöhemmin.Jotain rajaa julkisuuden hakuisuudelle ja se raja menee toivottavasti lapsessa,joka on kohdussa ja sillä ei ole vielä mitään oikeuksia,eikä se voi itseään puolustaa.JULKINEN DNA!Ajatelkaa nyt jo jumalauta!niillä kahdella botoksin turmelemilla aivosoluillanne,edes hetki!viatonta lasta.

Tauno on joskus kiistänyt lapsen olevan hänen ja sanoi ettei aio olla lapsen elämässä ja nyt haluaakin yksinhuoltajuutta! Tauno on ääliö!

miksi DNA pitää testata jos on aviossa ollut, vai onko torttua jaettu minne sattuu mitä

Ei nää mitään palkkioita saa mistään, ei Hymy nyt niin tyhmä ole. Se joka voittaa on Hymy.

Julkiset dna-testit? Mitä vittua? Säälittäviä ihmisparkoja molemmat! Samaa tasoa tukiaisen,ja kalinaisen kanssa

Oma kommentti