Henna Peltonen ”haluaa olla rauhassa julkisuudelta” – tässä tuoreet paljastavat kuvat!

Henna TuominenHenna Peltonen on ilmoittanut julkisuudessa haluavansa keskittyä vain raskauteensa, ja on pyytänyt myös medialta hänen jättämistään rauhaan. Nainen onkin ollut kohuotsikoiden ristitulessa erottuaan aviomiehestään Tauskista. Hennan puheet vaikuttavat kuitenkin varsin ristiriitaisilta, sillä tänäänkin hän esittelee pyöristynyttä vatsaansa bikiniotoksissa, jotka hän on lähettänyt Metropoli.net-verkkojulkaisulle Teneriffalta.

Uima-altaan reunalla otetuissa kuvissa huomaa Hennan raskauden jo selvästi ennättäneen viidennelle kuulle. Katso kuvat Metropolin sivuilta, täältä.

Tauski puolestaan tilittää avioliittonsa ja avioeronsa puhki Hymy-lehden tuoreessa numerossa. Tauski muun muassa ihmettelee Hennan ristiriitaisia tekemisiä; tämä haluaa olla rauhassa ja tekstittelee kännykällään toimittajille haastatteluja. Aiheesta lähemmin täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Muija kuvittelee kyllä niin liikoja itestään ettei tosikaan supermarjo-ohjelman perusteella…elähtänyt naamasta ikäisekseen yms

missä muualla maiilmalla tuolla pärställä pääsisi julkisuuteen?? ai niin Tauskin kauttahan se onnistuikin!

onneksi ei kanna lehtiin nämä jorinat… nämä nettipuffit on helpompi väistää 😀 😀 😀

MIKSI toi hevosnaama EI pysy poissa lööpeistä vieläkään, vaikka lupaakin ?

tyrkky maitovalas……minä sitä,minä tätä….E.V.V.V.K…!!!!!!!

nyt täytyy jo sanoa, ettei Media ole kiinnostunut Hennasta!

Tämä siitä tulee, kun mennään tuntemattoman kanssa naimisiin omaan huomionhakuisuuttaan ja vielä väännetään heti kakaraa alulle. Huh, huh, noidenkin elämään. Lapset kärsivät eniten.

Oma kommentti