Hjallis Harkimo tylytti Maria Ohisaloa: Ministeri-Audin takapenkillä lupaukset unohtuvat

Hymy-lehden kolumnistina ja bloggaajana aloittanut kansanedustaja Hjallis Harkimo (liik.) suomii valtiovallan avustajakoneistoa ja poliittisia virkanimityksiä ensimmäisessä kirjoituksessaan. Osansa saa myös vihreä sisäministeri Maria Ohisalo.

-Nykyisen hallituksen ministerien avustajien lisäämistä perusteltiin EU-puheenjohtajuudella. Puheenjohtajuus meni ja avustajat jäivät. Määrä ei todellakaan korvaa laatua ainakaan, jos seurataan nykyisen hallituksen lainsäädännön osaamista tai toimeenpanokykyä, Hjallis pauhaa.

-Oppositio ja vaalien alla perinteiset puolueet mieluusti julistavat, että poliittisten virkanimitysten aika on ohi. Kun sitten tulee pääsy ministeri-Audin takapenkille, unohtuvat lupaukset nopeasti.

Hän ottaa esimerkiksi köyhyystutkija ja oppositiojohtaja Maria Ohisalon.

-(Hän) julisti vajaat neljä vuotta sitten Uuden Suomen haastattelussa kuinka Suomessa on paljon piilotettua korruptiota ja mainitsi esimerkiksi poliittiset virkanimitykset. Sisäministeriksi noussut Ohisalo nimitti heti ministeriönsä korkeimmaksi virkamieheksi – kansliapäälliköksi – puoluesisarensa Kirsi Pimiän.

Lue blogia tästä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: avustajat, Hjalliksella on asiaa, Hjallis Harkimo, Maria Ohisalo, virkanimitykset

Kommentit

Oma kommentti