Janita Lukkarinen kertoo joutuneensa rikoksen kohteeksi

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen on avautunut sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo joutuneensa ”kriminalisoinnin” uhriksi.

Janita kertoo ikävistä huhuista sekä siitä, että toiselta hänen ylläpitämältään Instagram-tililtä on poistettu seuraajia.

-Se on kaikki rikosta, mitä mua kohtaan on tehty. En vieläkään ymmärrä miksi mulle halutaan näin paljon pahaa energiaa, Janita valittelee.

-Mulla on jatkuvasti 39 astetta kuumetta ja silti mun täytyy olla vastuulla, koska tää on mun brändi. Eli älkää ihmetelkö, jos en heti vastaa, tässä on totaalisen suuri työ ja olen massiivisen kipeä, Janita kirjoittaa. Koko päivitys alapuolella Instagram-tilillä.

Janitan Insta-tilin asiat lähtivät menemään mutkalle, kun ihmiset jotka olivat maksaneet jopa viisi euroa sisäänpääsystään privaatti-Instagram-tilille (seuraajia yli 2000), eivät tulleetkaan hyväksytyiksi  ja osa oli poistettu hyväksymisensä jälkeen. Asiasta lisää esimerkiksi täällä olevassa jutussa.

View this post on Instagram

Nyt on ollut ikävät ajat ja mun liiketoimia on koeteltu joka suunnasta, sekä kriminalisoitu, mä olen pitänyt keräystä hoitoja varten myymällä tuotesisältöä, eli yksityistä ja intiimimpää IG-tiliä, joka on tekeillä. Ikävät huhut kiertävät, sekä toista tiliä kriminalisoitiin poistamalla sieltä seuraajia. Se on kaikki rikosta, mitä mua kohtaan on tehty. Oon parhaani mukaan yrittänyt korjata sattuneita vahinkoja, mutta se on vaikeaa, varsinkin kun sisäänpääsyssä on ongelmia ja pitää pyytää kolmesti ennen kuin pyyntö näkyy minulla. ? ? . En vieläkään ymmärrä, miksi mulle halutaan näin paljon pahaa energiaa, mitä vähiten kaipasin. ? ? . Mulla on jatkuvasti 39°c kuumetta ja silti mun täytyy olla vastuulla, koska tää on mun brändi. Eli älkää ihmetelkö, jos en heti vastaa, tässä on totaalisen suuri työ ja olen massiivisen kipeä. ??

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: rikos, Janita Lukkarinen, lymfooma, Instagram. syöpä

Kommentit

Oma kommentti