Janita Lukkarisen maksullisella fanitilillä epäselvyyksiä – ”Palautatko rahani”

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen on perustanut joitakin aikoja sitten Instagramiin yksityisemmän, maksullisen fanitilin, jonne hän päivittää kuulumisiaan enemmän kuin yleiselle Instagram-tililleen, jossa on yli 70 000 seuraajaa. Fanitilillä on seuraajia tiettävästi parisen tuhatta.

Nyt fanitilillä on ollut joitakin epäselvyyksiä, sillä monet maksun maksaneet ovat kirjoitelleet Janitan yleiselle Instagram-tilille viestejä, joissa kertovat, että heidät on poistettu tililtä.

-Janita päästätkö yksityiseen instaasi meidät maksaneet ja sieltä tiputetut. Meitä on useampi. Laitoin uuden pyynnön sinne sivuillesi, kirjoittaa muuan fani.

Myös lukuisilta muilta faneilta on tullut täysin samansuuntaista viestiä.

-Minutkin on poistettu, vaikka maksoin vitosen ja pääsin ryhmään.

Lue myös: Janita Lukkarinen törkeiden väitteiden kohteena – julkaisi kuvan tämänhetkisestä tilastaan

Eräs faneista kertoo Janitan fanitiliä käytännössä hallinnoineen henkilön viestittäneen julkisesti, että ”olisi tullut häikäilemättömästi hyväksikäytetyksi”.

-Onko teillä sukset ristissä? Jos et osaa lisätä minua niin voin laittaa tilinumeroni rahojen palautusta varten. Hyvää iltaa ja terveisiä veljelle, eräs fani kirjoittaa.

Hinta tilille pääsyyn on ollut aiemmin kaksi euroa mutta Janita nosti sen viiteen euroon.

Janitan sivuja on hallinnoinut toinen henkilö, mutta nyt hänelle ja Janitalle on tiettävästi tullut välirikko. Nainen on päivittänyt omaan henkilökohtaiseen Instagramiinsa ja sen stories-osuuteen seuraavan viestin:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janita Lukkarinen, syöpä, lymfooma

Kommentit

Oma kommentti