Jari Sillanpää: ”Voi miten mukava…” – ”Siitä se Joulumieli minullekin tulee!”

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää on kokenut kovia julkisuuden myllytyksessä, mutta laulaja tuntuu nousevan kuopasta. Ja hyvä niin. Jari kirjoittaa Instagramissa myönteisesti, että joulukonserttikiertue alkaa.

– Joulukonserttikiertue alkaa tasan 10 päivän päästä. Voi, miten mukava nähdä Teitä ympäri Suomen, 18 konserttia vajaassa kuukaudessa. Siitä se Joulumieli minullekin tulee, Jari kirjoittaa Instagramissaan.

Konsertissa on Jarin mukaan myös glögiä.

Ja hyvä, että myönteistä viestiä laulajalahjakkuudelta tulee, sillä kovillehan mies on joutunut ja mielipiteet ovat jakautuneet puolesta ja vastaan sosiaalisessa mediassa eri keskustelupiireissä. Kohu alkoi jälleen Maikkarin Siltsu-dokumenttisarjasta, jota seurasi konserttien perumisen aalto.

Sillanpäältä oli jälleen kerran peruttu esiintyminen parisen viikkoa sitten. Tällä kertaa hänen esiintymisensä Iskelmäristeilyllä 11. marraskuuta – 12. marraskuuta perui yksipuolisesti laivayhtiö.

Sillanpää pahoittelee Instagramissa tapahtunutta.

– Olemme tänään ikäväksemme saaneet tiedon, että esiintymiseni perutaan viikon päästä olevalla risteilyllä. Risteilyn osaltani peruu yksipuoleisesti Tallink Silja. Iskelmäristeilyn tapahtumajärjestäjä ja matkatoimisto eivät ole päätöksen takana. Syvimmät pahoittelut puolestani matkan ostaneille. Nähdään joulukonserteissa, Sillanpää kirjoittaa julkaisussaan Instagramissa.

Stressi tuonut lisää kiloja? Jari Sillanpää julkaisi tuoreita kuvia!

Iskelmäristeilyn sivustolla todetaan Sillanpään esiintymisen perumisesta, että esiintyminen ei sovi Tallink Siljan arvoihin. Tilalle on sovittu esiintyminen Jannan kanssa.

Lue myös: Kestääkö? Miten käy, kun Sanna Marinin ja kampaajakullan palkkaero on valtava? – Sanna tienaa hetkessä saman kuin kampaaja kuukaudessa!

Esiintymisiä Sillanpäältä on alettu perua, kun hänestä tehty dokumentti Siltsu alkoi Maikkarilla.

Perumisia on tullut Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyyskonsertista 10. lokakuuta sekä Hämeenlinnan Verkatehtaan esiintymisestä 21. marraskuuta, myös joulukonsertit Lappeenranta-salissa 3. joulukuuta ja Turun konserttitalossa 15. joulukuuta on peruttu.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jari Sillanpää

Kommentit

Oma kommentti