Johanna Tukiainen suree koiransa sairastumista

Johanna Tukiaisen mopsi Bella on sairastunut.

Johanna kertoo koiransa sairastumisesta sosiaalisessa mediassa.

”Minun rakas mopsini Bella ei varmaan elä enää kauan. Hän on aina ollut täysin terve ja vilkas, sosiaalinen koira. Yhden kerran hänelle tehtiin hammasremontti noin vuosi sitten. Hän sai Rabies rokotteen uusinnan 9.12.2022 toisen lisäksi, ja uskon että rokotteella on jotain tekemistä tämän kanssa”, Johanna Tukiainen kertoo Instagramissa.

”Hänen kunto romahti sen jälkeen ja Uutena Vuotena oli selvästi flegmaattinen & läähätti yöt. Tiedän että läähätys tarkoittaa kipua. Vein hänet kahteen eri eläinlääkäriin. Hänelle tehtiin 3 tunnin röntgen, verikokeet yms. Diagnoosi on todennäköisesti lymphoma eli imusolmuke syöpä tai joku mastkasvain. Olen hoitanut häntä kortisoni kuurilla, kipulääkkeet jne. Kuulin että persikan siemenet auttaisivat myös. Haluan hänelle mahdollisimman turvallisen ja hyvän olon viimeiset pvät tai viikot.”

Lue myös:

Sähkön hinta pilvissä, rahat tiukalla – tämä ruoka-annos alle eurolla

Lue myös: Tuohtunut isä: ”Ärsyttää ja suututtaa” – Hiki kastelee talvipukeutujat kaupoissa!

Alkoton ”kuiva” tammikuu – näin kehosi reagoi!

Tässäkö sähköautoilun sudenkuoppa? ”Järjetöntä pitää 4 tunnin taukoja”

Ärsyttää! – ”Naapuri kakattaa koiransa, ei pussia mukana”

Lisää mielenkiintoista luettavaa:

Heräätkö yöllä, etkä saa sen jälkeen unta? – Tässä vinkki lukijalta!

Yhä sävähdyttävämpi! – 57v. Elizabeth uusissa bikinikuvissa – voiko olla tottakaan?

Tiesitkö, miksi farkuissa on metalliset nastat? – siihen on selvä syy!

Hymy: Elli Haloo vaihtoi miestä!

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Paksu esittää taaskin uhria. Vaikka häneen täysin liimaantuneet koirat ovat muka aina olleet reippaita ja rakastavat yli kaiken maailman parasta koirien omistajaa, eli Jolenea, niin nyt pirullinen NWO:n agentti onnistui sotkemaan lääketehtaan laadunvalvonnan. Rabiesrokotteeseen oli piilotettu nyt syöpää aiheuttava lääkeaine ja mikrosiru myös. Lisäksi Jolenen noitamainen äiti aiheutti ongelmia, koska pikku-Johanna ei saakaan leikkiä äitiä nukkemaisella lapsellaan.

Ovatko jo uskovaiset ystävät USA:ssa lukeneet Sherlock ”Jolene” Holmesin tutkimukset ja joko suunnitteilla on valitukset YK:lle ja Euroopan ihmisoikeusneuvostoon? Joko Jolenelle neuvotaan hakemaan turvapaikkaa USA:sta, koska Eurooppa on niin v-tumainen ja turvaton paikka? Äärettömän hyvän ja hedelmällisen uskonsisaren lapsi on kaapattu kesken yhteistä ihanaa kesälomaa. Lisäksi täysin viaton ja uskovainen Jolene yritetään viedä vankilaan. Nyt miljoonat jenkit polvirukoilevat, Jolenen, Ilen ja koirien puolesta.

Lisäksi täytynee rukoilla Jolenelle uusi, varakas ja uskovainen jenkkimies? Eurooppalaiset miehet eivät osaa hemmotella Jolene-kaunotarta lahjoilla ja luksusmatkojen avulla. Tosin kyllä Jolene osaa matkustaa yksin suoraan kaikkiin maihin. Lisäksi eurooppalaiset miehet ovat niin tyhmiä, että eivät huomaa Jolenen ulkoista ja sisäistä kauneutta.

Oma kommentti