Legendaarinen Risu-ukko bongattiin taas kiroilemassa tunteella – uusi video!

Kesällä nettijulkkikseksi pamahtanut ”Risu-ukko” ei ole säikähtänyt julkisuuttaan. Tiedoksi asiaa pähkäileville: hän tietää nykyisin mikä on Youtube, ja että hänestä kuvattua nettivideota on katsottu satoja tuhansia kertoja.

Iltalehti tavoitti miehen Kotkan meripäivillä viime kesänä. Hän näytti olevan sinut sen kanssa, että häntä pysäytellään turuilla ja toreilla, ja varsinkin nuoriso fanittaa häntä aivan täysillä.

-Enhän minä tästä enää karkuunkaan lähde, risumies totesi kuvapyyntöjen esittäjille Iltalehden mukaan.

Miehestä tuli nettijulkkis, kun hänet kuvattiin viemässä risuja kuntoradan maastoon Kouvolassa viime kesänä. Ohikulkija paheksui hänen toimintaansa, mutta ”Risu-ukko” sai melkoiset raivarit, kuten tästä videosta (linkki) voi hyvin päätellä.

Iltalehti kysyi kesällä, hakiko mies risut pois kuntoradalta.

-En hakenut, ja vien kyllä varmasti vielä lisääkin sinne, hän totesi lehdelle.

”Risu-ukosta” on alkuperäisvideon jälkeen tehty kaiketi sadoittain erilaisia nettiparodioita, ja voi vain kuvitella, mikä suksee miehellä olisi, jos hän lähtisi keikoille kansan pariin kiroilemaan ja jakamaan nimmareitaan.

Nyt ”Risu-ukko” on yhdytetty taas jostain, tällä kertaa pyhävaatteissa. Miestä pyydetään esiintymään, ja kyllähän nettitähti pyynnöstä pienen huvittavan performanssin tekeekin. Siitä alla:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: risu-ukko, nettijulkkis

Kommentit

Oma kommentti