Luitko jo? Yllätys: Olli Lindholmin patsas! Sanna ja Markus yhteiskuvassa! Suomi-joogatytön kuvat! Göran auttoi Pirkkoa! Huutokauppakeisarin Markku palasi!…

Lehti, Magazine, kuva on kuvituskuva. Kuva: Unsplash.com

Tähän juttuun on kerätty muutamia viikon aikana tehtyjä huippujulkaisuja, joita voit poimia halutessasi avaamalla linkin.
————–
Häh! Näky Olli Lindholmin patsaalla yllättää!Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm kuoli lähes tarkalleen viisi vuotta sitten. Hänen kunniakseen tehty patsas herätti heti valmistumisensa aikoihin kohua, sillä patsas on puinen ja joidenkin mielestä hieman lapsellisen näköinen.Sitten kävi niin, että patsas vaurioitui. Se halkeili sään armoilla jo vuoden sisällä pystytyksestä.
————–

Sanna Marin ja Markus Räikkönen lähekkäin yhteiskuvassa!:Välit ovat kunnossa myös avioeron jälkeen. Jo erouutisoinnin aikana he kertoivat jatkavansa hyvää ystävyyttä myös avioliiton päätyttyä.
————–

Tässä suomalaisen joogatytön upeimmat kuvat: Alastonjooga on erikoinen laji!
—————–

Tätä ilmentää Sanna Marinin kampaajakullan posken silittely – kuva kertoo paljon! Mutta mitä silittely ilmentää? Monet parit pitävät sormensa kurissa julkisilla paikoilla, eivätkä näytä noin avoimesti hellyydenosoituksia.
—————–

Aivosyöpään sairastunut Olga Temonen villinä leikkimaassa!Upeaa, että aivosyöpään sairastunut Olga Temonen on niin hyvässä kunnossa, että hän vietti hauskan päivän yhdessä miehensä Tuukka Temosen kanssa Leikkimaassa.
——————-

Göran Stubb vakavasta tapauksesta, jolloin Pirkolle tuli ambulanssi: ”Jos Pirkko olisi ollut yksin, en tiedä mitä olisi tapahtunut”
——————-

Fuengirola jäi, nyt on kylmää kyytiä! – Huutokauppakeisarin Markku ja Anne-vaimo palasivat!
———————

Hei hei Matti Rönkä! Hyviä eläkepäiviä! – Kuvia vuosien varrelta nykypäivään!
———————

Teksti: jarikupiainen

Kommentit

Oma kommentti